Öltözködjünk

Moletten is színesben

Ki mondta, hogy az élénk színű ruhák csak a vékony nőknek valók? Bloggerünk összeállításából te is meggyőződhetsz az ellenkezőjéről.

Lassan vállfára akaszthatjuk a télikabátokat és a meleg, kötött pulóvereket. Aki eddig úgy gondolta, hogy a tavaszi szezont is megoldja egy-két leggingsszel és néhány, bő pólóval, annak javasoljuk, hogy tekintse át bloggerünk inspirációnak szánt összeállítását. Rengeteg jó ötlet meríthető ezekből a szettekből, és végre örökre búcsút inthetünk az alakot tökéletesen elfedő, előnytelen  zsákruháknak és a bő tunikáknak.
Az idei tavasz színekben, fazonokban és stílusokban is bővelkedik. A kellemesen lágy pasztellszínek (babakék, porcelánrózsaszín, lágy türkiz) mellett a nyalóka- és cukorkaszínekkel, vagy éppen az élénkebb sárgákkal sem nyúlhatunk mellé. Igazán mindenki találhat magának megfelelő, színes és vidám, élettel teli összeállítást. A boltok polcaira már felkerültek a színes darabok, úgyhogy vásárlásra fel!
Jelmondatunk: Le a feketével és a szürkével!

Moletten is színesben
 
Moletten is színesben
 
Moletten is színesben
 
Moletten is színesben
 
Moletten is színesben

 

Moletten is színesben
 
Az összeállítás többi darabját – valamint néhány hasznos tanácsot – a 40 és annyi blogon találod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top