Öltözködjünk

Eva Mendes divattippjei

A gyönyörű szép színésznő híres különleges vintage stílusáról. Bevallottan rajong a régi butikokban fellelhető kincsekért. A legnagyobb örömmel tölti el, ha pár dolláros ruhákat vehet és otthon átalakíthatja itt-ott, új életet lehelve beléjük. Idén tavasszal a NY and Company divatházzal immár második közös kollekcióját készül bemutatni.

A színésznő igazán nőies, könnyed, kacér, és nem utolsósorban elérhető darabokat tervezett dolgozó nőknek, elfoglalt anyáknak.

“Bízom benne, hogy a nők tudják, hogy mennyire személyes ez számomra, hogy mennyire komolyan veszem. Nagyon-nagyon szorosan kötődöm minden egyes darabhoz.”

 

Eva Mendes és a vintage
 
“Az olyan márkákat szeretem, amelyeknek történetük van és érzéseket ébresztenek bennem… A legfontosabb dolog, amiben egyetértettünk, az a filozófia, hogy olyan dolgot készítsünk, amiben a nők jól érzik magukat és csodásan néznek ki.”
 
Eva Mendes és a vintage
 
“Szeretem, ha egy ruha többfunkciós, ha viselhetem napközben, az irodában, és este elég csak átcserélni a cipőmet, egy nyaklánc, egy sötétebb árnyalatú rúzs, és máris készen állok egy vacsorához.”
 
Eva videóját és további érdekességeket a The Mile issue blogon nézheted meg.
 
Eva Mendes és a vintage

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top