Öltözködjünk

Vedd fel a tavaszt!

A boltokba már megérkezett a tavasz. Vigyél friss színeket, új szabásokat a ruhatáradba!

Néhány nap, és a naptár szerint is itt a tavasz, vele együtt pedig a divatban is új szezon kezdődik. A boltokba már hetek óta szállingóznak az új kollekciók, ez alapján pedig máris levonhatunk néhány messzemenő következtetést arra vonatkozólag, hogy milyenek lesznek az előttünk álló hónapok legmeghatározóbb trendjei.

Bár az év trendszíne elméletileg a ragyogó orchidea, egyelőre sem ez, sem pedig a lila más árnyalatai nem kaptak egyelőre túl nagy hangsúlyt a tavaszi ruházatoknál. Annál inkább jelen van viszont a fekete-fehér – vegyétek elő nyugodtan a tavalyi darabokat is –, a nap- és a mustársárga, a korallszín, a púder- és a barackrózsaszín, a homokszín és a kék, a minták közül pedig a virág-, valamint a geometrikus minták.

Az egyre inkább aktuálissá váló átmeneti kabátok divatjában nem történt túl nagy változás: továbbra is a ballon és a motoros dzseki a két legdivatosabb változat.

A tavasz legmenőbb felsőrészei szinte egytől egyig lágy esésű, kényelmes darabok. A tél divatjából velünk maradtak az aszimmetrikus szoknyák, a nadrágfazonok tekintetében pedig a megszokott szűk szárak mellett határozottan megjelentek a bővebb fazonú modellek is, melyek a előrejelzések szerint ebben az évben lassacskán át is veszik majd az uralmat.

Ha lélekben már készülődsz a tavaszi gardróbfrissítésre, íme, egy kis inspiráció a legújabb kollekciókból…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top