Öltözködjünk

Kincseket találhatsz a turkálókban

Ódzkodsz a gondolattól, hogy turkálóba menj? Bloggerünk is valahogy így volt vele, de aztán egyszer csak megváltozott a véleménye. Olvasd el, miért.

Többen is mondták már nekem, hogy a turkálás egy olyan élményt és lelki felüdülést nyújt, amit feltétlenül ki kell próbálnom. Ez idáig nem nagyon éltem ezzel a lehetőséggel, sőt igyekeztem kibújni minden efféle barátnői meghívás elől, de most úgy határoztam, hogy mégis csak körülnézek a turkálók környékén. Nem mondom azt, hogy korábban még egyáltalán nem vásároltam ilyen boltban, de valahogy akkoriban nem kaptam rá az ízére. Biztosan rossz helyeken jártam. Hát el kell mondanom, hogy most igazán meglepődtem.

Előítéletekkel teli gondolatokkal léptem be a bolt ajtaján. Az első meglepetés ekkor ért, mert az üzlet hihetetlenül tágas, kényelmes és kellemes volt. Zene szólt és nagyon kedves eladók fogadtak. A ruhák színek (!!) és típusok szerint csoportosítva, vállfán vártak, külön részleg volt berendezve még a nagyobb méretű hölgyek számára is.

Természetesen nem hazudtolva meg saját elveimet, azonnal az élénk színek felé vettem az irányt. A feketék, barnák és sötétkékek most nem is érdekeltek. Rengeteg ruha volt, mind vállfán, könnyen átlátható és átnézhető elrendezésben. Hihetetlen a választék és nagyon egyedi szabású, színű és fajtájú darabokkal lehet találkozni. Egyetlen probléma ezekkel az üzletekkel, hogy az van, ami van, itt nem lehet egy számmal nagyobbat vagy kisebbet kérni, ha szerencséd van, találsz a méretedben, ha nincs, akkor bizony zsákmány nélkül kell távozni. Szerencsére erre ma nem került sor.

Hogy mit vásárolt végül? A teljes cikket a 40 és annyi blogon találod.

Turkálós élmények

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top