Öltözködjünk

Szuper tavaszias szett – így hordd!

Március első fele átmenet a tél és a tavasz között, így nehéz eldönteni, mit vegyünk fel. Bloggerünk egy szuper tavaszias szett láttán egyből kedvet kapott a szezonváltáshoz.

Olyan tökéletes outfit (vagyis pontosabban tökéletes outfitet viselő hölgy) jött velem szembe az utcán, hogy leesett az állam.

Szép volt, rendben volt, de a legeslegjobban az tetszett, hogy ő már tavaszi színekbe öltözött. Világos bézs színű zakót és hozzáillő nadrágot vett fel, egy fehér blúzzal, és egy tavaszi virágmintás, jó nagy sállal egészítette ki (mert azért a reggelek még hidegek!). A cipője is inkább a teveszín felé hajlott, nagyszerűen illett a többi ruhadarabjához.

Mikor megláttam, konkrétan téli mormotának éreztem magam a sötétkék farmeremben és a sötétkék mintás blúzomban – és csizmában… A blúzom amúgy meglehetősen lenge volt, így jól meg is fáztam…pedig volt rajtam kabát…

ilyesmi volt az összhatás:

Tavaszi színvilág
 
A Pretty Business Woman blogon a szetthez illő ékszert is megnézheted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top