Öltözködjünk

Tavaszi farmermustra XXL méretben

Stílusok, anyagok, szabásvonalak jönnek-mennek, változnak de a farmer örök divat! Testalkattól függetlenül mindannyian imádjuk. Bloggerünk elárulja, mire érdemes figyelnünk vele kapcsolatban, ha molettek vagyunk.

A farmer népszerűségét mi sem példázza jobban, mint hogy kőművestől a filmsztárig minden ember szekrényében található belőle legalább egy. Ki kerti munkához, ki hétköznapi viseletként, ki szórakozáshoz viseli évszaktól, földrésztől, nemtől, testsúlytól és életkortól függetlenül. Ha pedig itt a tavasz, akkor előkerülnek a szekrényből a farmermellények, farmerkabátok és -nadrágok mindenféle színben és stílusban.

Rögtön fel is merül a kérdés, vajon molettek is hordhatják-e ezt a kényelmes és népszerű ruhadarabot? A válasz egyértelműen igen!!  Én magam is imádom, kényelmes, elnyűhetetlen, millióféleképpen variálható viselet. Azonban nem árt odafigyelni a helyes szabásvonalra, méretre és színre, hogy az összkép végül tökéletes legyen.

A szabályok mindig ugyanazok, és  a farmerek esetében éppúgy érvényesek, mint bármilyen más ruhadarab esetén

Szín: farmert ma már a szivárvány valamennyi színében vásárolhatunk. Amire érdemes figyelni, hogy ott legyen világos, ahol nem árt az optikai nagyítás. Magyarul erőteljesebb, vaskosabb combok esetén a fehér nem javasolt, ugyanúgy, ahogy a középen (comb résznél) nagyon koptatott sem, mert az is nagyít. A világos mindig vonzza a szemet, ezért a legjobb választás egy sötétebb, egyszínű darab. Nem kell azonban aggódni, mert a tipikus körte alkatúak deréktól felfelé viszont bátran hordhatnak színeket.  Értelemszerűen, aki fent erősebb, lent vékonyabb, az  válasszon bátran világosabb színű nadrágokat akár.

Tavaszi farmermustra XXL méretben

 

Szabásvonal: Molett hölgyek esetében a túl alacsony szabású, csípőnadrágok nem feltétlenül előnyösek a derék fölött esetlegesen átbuggyanó úszógumi miatt. Sokan azonban nem szeretik a magas derekú nadrágokat (én sem), ezért célszerű időt szánni a vásárlásra és megkeresni az éppen megfelelő, de még csípő fazont. Akinek nagyobb a pocakja, annak pedig talán kényelmesebb is egy magasabb derékkal szabott nadrág.

És mi a helyzet a nadrághosszal, a farmerkabátokkal és a kiegészítőkkel? A teljes cikket a 40 és annyi blogon találod.

Tavaszi farmermustra XXL méretben

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top