Öltözködjünk

Hazai dizájnerruhát nyerhetsz a Facebookon!

Social media- és divatfüggő vagy? Jó hírünk van: az Elle magazinnal most több fronton is nyerhetsz.

Az Elle a Facebook-oldalán buzdítja versenyre rajongóit: Szegedi Kata-ruhát nyerhettek azok, akik lájkolták posztjukat és helyesen válaszoltak a feltett kérdésre, most pedig Tomcsányi Dóri és a NUBU kollekciója lesz terítéken. Nem véletlenül, hiszen ők azok a magyar tervezők, akikkel találkozhattok a Millenárison is április 4–5-én az Elle Fashion Show-n.

A Facebook mellett az Instagramon is versenyt hirdet az Elle. Aki lefotózza, milyen szettben érkezik majd az Elle Fashion Show-ra, és feltölti az Instagramra ellefashionshowszett hashtaggel ellátva, az nyerhet. A nyertesről a közönség is dönt: a legtöbb lájkot kapó fotó feltöltője közönségdíjat nyer, a közönség által 10 legjobbnak ítélt szerelésből pedig külön zsűri (az Elle főszerkesztője és divatszerkesztője és Zipy) választja ki a szakmai nyertest.

A nyertesek azon túl, hogy elmehetnek megnézni a magyar és francia tervezők kreációt, bemutathatják ruhájukat az ellemagazin.hu-n is, illetve magazin-előfizetéssel gazdagodnak.

További részleteket itt olvashattok az Instagram-versenyről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top