Öltözködjünk

Öltöztesd fehérbe a gyereket!

Fehér: kislányok esetében átveheti a rózsaszín szerepét, romantikus összeállításokhoz harmonikus társként kel életre. Jó barátja a piros, és nélkülözhetetlen párja a kéknek.

Egy szín, egy érzés. A tisztaság, a fényesség szimbóluma. Viselője érzékeny személyiségét fedi fel.  A divatban éppúgy örök, mint a természetben. Elegendő egy havas tájra gondolni, melyet hófehéren ragyogó hegyi kristályok ékesítenek.

ruhatárunk mustja, vagyis nem hiányozhat kicsik és nagyok gardróbjából. Viselésekor meghatározó bőrünk árnyalata, merőben más hatást kelt egy sötét bőrszínen, mint egy világoson. Az utóbbin szinte lakkszerű fényt alkot, még a kreol bőrön az éles kontrasztra alapozhatjuk választásunkat.

A gyerekek esetében számtalan alternatívát biztosít. Alapját képezheti egy tarka-barka színes összeállításnak, semleges hátteret ad egy feltűnőbb ruhadarabnak, legyen az egy különleges ing vagy egy fodrokkal, kövekkel, tüllel vagy strasszal gazdagított ruhácska. Kislányok esetében kiválthatja a rózsaszín szerepét, romantikus összeállításokhoz harmonikus társként kell életre. Kontrasztot alkot a fekete vagy egyéb sötét tónusú színekkel. Jó barátja a piros, és nélkülözhetetlen párja a kéknek.

Ha már a fehér színről van szó, fontos megemlíteni az öltözködés alappillérét, hogy mi is ez? A gyerekvilág blogon kiderül, ott találod a teljes cikket.

Öltöztesd fehérbe a gyereket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top