Öltözködjünk

Ő a világ legdivatosabb gyereke

Volt kitől örökölnie...
Harper Beckham
Harper Beckham

Harper Beckhamet választották a világ legdivatosabb celebgyerekének egy gyerekcipőket gyártó cég szavazásán. A lista második és harmadik helyén két bátyja, Brooklyn és Romeo végeztek. Victoria és David Beckham harmadik fia, Cruz pedig a hatodik helyezést szerezte meg.

A Beckham gyerekeken kívül az első tízbe bekerült még Suri Cruise, Will Smith lánya, Willow, Myleene Klass lánya, Ava, a Jolie–Pitt gyerekek közül Maddox és Shiloh, valamint Beyoncé és Jay-Z szeme fénye, Blue Ivy.

A felmérés során brit anyukákat kérdeztek meg a gyerekeik divathoz való viszonyáról, és kiderült, hogy a gyerekek általában 9 éves korukban kezdik maguk kiválasztani, milyen ruhákat akarnak viselni, de előfordul, hogy ennél már jóval előbb, 3 éves koruk körül megmutatkozik a saját ízlésük. Az anyák harmada nyilatkozott úgy, hogy a gyermeke kifejezetten élvezi a vásárlást. Minden hetedik gyerek az aktuális divatot is figyelemmel követi.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top