Öltözködjünk

Tudjuk, mit viselsz jövő télen

A minap rendezték meg Londonban az F&F márka legújabb, őszi–téli kollekciójának bemutatóját. Mutatjuk a legizgalmasabb darabokat.

Az őszi–téli szezon luxusanyagokból kialakított, hosszal és mennyiséggel játszó, új formáknak néz elébe. A hosszabb, bővebb fazonoktól, a 60-as éveket idéző midi szabásokig. A kabátokban, pulóverekben, szoknyákban és nadrágokban több anyag is keveredik. A kollekció nagyon elegáns, de mégis játékos a laza vonalakkal, magas felvágásokkal és a lenge, virágos ruhákkal.

A kollekcióra inkább a sötét színek a jellemzőek, mint a mély fekete és szürke, sötétbordó és metálos fényű árnyalatok széles palettája. A 90-es éveket idézik az átlátszó, fekete darabok, nehezebb anyagokkal kombináltan. A hímzések és díszítések külön pompát visznek a drámaiságba.

A műszőrme minden színben és fazonban megjelenik az oversized kabátokban és stólákban. Retró stílusú, nőies ruhákkal viselve a legstílusosabb kontrasztot adják.

Megnézem
Összes kép (1)

Fotók: Holecz Endre

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top