Öltözködjünk

Így öltözködj, ha elmúltál 50

A divatos öltözködés nem csak a huszonévesek kiváltsága, egyre inkább megfigyelhető az a tendencia, hogy a tervezők és a divatoldalak figyelme kezd az ötven feletti korosztály felé irányulni. Most olyan alapdarabokat mutatunk, melyeknek minden ötvenes hölgy gardróbjában ott a helyük.

“A” vonalú szoknya

Szoknya: Marks & Spencer, blézer, blúz: Mango, cipő: Zara, táska, kendő, fülbevaló: H&M
Szoknya: Marks & Spencer, blézer, blúz: Mango, cipő: Zara, táska, kendő, fülbevaló: H&M

Ebben a szezonban mindenképp érdemes befektetni egy trendi, “A” vonalú szoknyába; egyrészt karcsú derekat varázsol és eltünteti a picit nagyobb hasat, másrészt könnyen kombinálható szinte bármilyen felsővel. Egy pólóval laza, pulcsival hétköznapi, selyemblúzzal elegáns, blézerrel pedig komoly megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Midiruha

Ruha: Marks & Spencer, cipő: Humanic, óra: s.Oliver, táska: Parfois, kabát: Zara, karkötő: Mango
Ruha: Marks & Spencer, cipő: Humanic, óra: S. Oliver, táska: Parfois, kabát: Zara, karkötő: Mango

Ruha választásakor figyeljünk arra, hogy a hossza megfelelő legyen, érjen éppen a térd alá. Az átkötős vagy derékban meghúzott fazonok szinte minden alakon jól mutatnak, szerencsére ilyen darabokat már találunk akár hosszú ujjú vagy ujjatlan megoldással is. Az általunk választott különleges virágmintás darabot világos kiegészítőkkel és bézs trencskóval párosítva akár ballagásra vagy anyák napi ünnepségekre is fel lehet venni.

Farmer

Blúz: Marks & Spencer, kardigán: Mango, farmernadrág: F&F, cipő: Zara, táska, gyöngysor: Parfois
Blúz: Marks & Spencer, kardigán: Mango, farmernadrág: F&F, cipő: Zara, táska, gyöngysor: Parfois

Bármilyen életkorról legyen is szó, a farmer ruhatárunk alapdarabjának számít, a lényeg, hogy kellő figyelmet szánjunk a tökéletes fazon megtalálására. Keresd az egyenes szárú (straight leg), sötétebb darabokat. A híres egykori brit modell, Twiggy stílusát követve pedig kombináld a farmert szellős inggel, mokaszinnal és buklékardigánnal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top