Öltözködjünk

Légy te a legcsinosabb anyuka!

El kell szaladnod a gyerekért az iskolába, a boltba vagy a postára, és eszed ágában sincs mindezt szűk ruhában vagy magassarkúban megtenni. Ilyenkor kapóra jön egy vidám sportcipő, ami melegítőnadrág nélkül már nem is olyan slampos, sőt. Következik három példa...

Klasszikus

A klasszikus fehér sportcipődet a legkönnyebb beilleszteni hétköznapi ruhatáradba. Horgolt felsővel és pliszírozott szoknyával egészen bájos összhatást érhetsz el, mindezt akár a szezon trendi pasztellszíneiben is.

Szoknyával, cipő: Adidas, szoknya, táska, karkötő: Zara, pulóver: Mango
Cipő: Adidas, szoknya, táska, karkötő: Zara, pulóver: Mango

Farmerral

Kék vagy fekete farmerhez szinte bármilyen színű sportcipőt felvehetsz, minél színesebb, annál jobb – legalábbis a legújabb divat szerint –, persze maradhatsz a konszolidáltabb verzióknál is. Ehhez már csak egy vicces pólót és bőrdzsekit kell felkapnod, és kész a tökéletes városi szett.

Cipő: New Balance, nadrág, póló: Zara, bőrkabát, farmertáska: Mango
Cipő: New Balance, nadrág, póló: Zara, bőrkabát, farmertáska: Mango

Különleges kiegészítőkkel

Egy egyszerű ruhát és farmerdzsekit azonnal feldobhatsz különleges kiegészítőkkel. A cipő színét tekintve is lehetsz bevállalósabb, ugyanis a fekete-fehér csíkos holmikhoz kiválóan illenek az élénk színek, például a rózsaszín és a türkiz.

Ruha, farmerdzseki: Mango, cipő: Nike, táska: Zara, öv: Látomás, nyaklánc: Soie
Ruha, farmerdzseki: Mango, cipő: Nike, táska: Zara, öv: Látomás, nyaklánc: Soie Essentielle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top