Öltözködjünk

Viseld sikkesen a farmerdzsekit!

Ilyenkor május elején, amikor még hűvösebbek a reggelek, de napközben már klassz meleg van, jó szolgálatot tehet az öltözködésben egy farmerdzseki, de nem mindegy, hogy milyen, és hogyan viseled!

A farmerdzsekiből elég csak egyetlen, számunkra tökéletes darabot megvenni, mert azt utána ezerféleképpen variálhatjuk. Érdemes tehát időt és figyelmet fordítani a vásárlásra, mert a megfelelő kabát aztán sok-sok évig kiszolgál még bennünket. Szerintem egy klasszikus szabású, közepesen koptatott, igényesen megvarrt darab a jó választás.

A farmerdzsekit szinte bármivel párosíthatjuk, de a stílusosság érdekében figyeljünk a színárnyalatokra és az anyagkombinációkra. Attól függően, hogy mivel vesszük fel, többféle hangulatot és hatást is elérhetünk.

Örök igazság, hogy egy jó cipővel és szép táskával bármilyen szettet fel lehet emelni, különösen igaz ez az ilyen lazább, farmeros outfitekre.

Stílusinspiráció - viseld sikkesen a farmerdzsekit!

 

A Café mystra blogon még több szuper, inspiráló farmerdzsekis képet találsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top