Öltözködjünk

A budapesti kifutóra érkezett Karl Lagerfeld – képek

Azúrkék, pink, mandarin, kivi: bemutatkoztak az idei szezon legújabb divatszínei.

Először láthattuk Karl Lagerfeld saját tervezésű darabjait Magyarországon: a belvárosi Marianna Boutique-ban debütáltak a leheletfinom pólók, lenpulóverek és a tökéletes szabású nadrágok, de láthattunk figyelemre méltó török mintás inget is, természetesen gallérmerevítővel. Érdekesség, hogy az ing megvásárlásával még egy Lagerfeld által tervezett formabontó kis varrókészletet is kapunk.

A nyárindító bemutatón az is kiderült, hogy a szezon egyik legnagyobb színújdonsága az azúrkék lesz, amely kihagyhatatlan és mindenkinek jól áll. Szinte minden világmárka nyári kollekciójában megtalálható a kéknek ezen árnyalata. Az idény másik meghatározó darabja a kalap, amely jól variálható, ezért ruhatárunk kötelező kelléke lehet. Nagy divat lesz idén a pöttyös minta is, amit bátran keverhetünk csíkossal vagy virágmintával, minden mennyiségben. De Schaller Marianna divatszakértő szerint a szezonban az intenzívebb színek is fontos szerepet kapnak, mint például a pink, a kivi és a mandarin.

“A napsütötte barna bőrön a pink kicsit neonosabb változata rendkívül jól mutat. Talán sokan első hallásra idegenkednek ettől, de a Frank Walder kollekciója biztosan meggyőzi a kétkedőket. Az exkluzív német márka az intenzív színeket például bézzsel, illetve fehérrel párosítja, így ugyanabból a kollekcióból finoman elegáns és extravagáns szetteket is össze tudunk állítani” – tette hozzá Schaller Marianna.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top