Öltözködjünk

Itt az alkalom: vásárolj olcsón dizájnerruhákat!

Mindössze négy napig lesz nyitva az exkluzív turkáló, tehát siess!

Az izgalmas pop-up boltjairól ismert Projekt Showroom kiszemezgette a használt dizájnerruhák legjavát, melyek közül te is válogathatsz ezen a héten, Budapesten.

Az exkluzív turkáló kilóg kicsit a műfajból, mivel itt csak jó és jobb cuccok várják leendő tulajdonosaikat, de a “projektek” sorából is, hiszen a megszokott több száz négyzetméteres helyszínek helyett most a város legnyüzsgőbb helyére költözik a showroom, ahol a kávézók, éttermek és szórakozóhelyek mellett a legjobb pop-up események is történnek. A Gozsdu-udvar Dob utcai végében (Dob utca 16.) egy kisebb, de annál gazdagabban megrakott üzlettel várják az érdeklődőket. A legnagyobb nemzetközi márkák alig vagy egyáltalán nem hordott ruhái mellett – bár most kisebb mértékben – ott lesznek a hazai kedvenceink jól viselt darabjai is.

A rendhagyó garázsvásáron, amely május 22-én 10 órakor nyitja meg kapuit a közönség előtt, és mindössze négy napig lesz nyitva, 3000 és 30 000 forint közötti áron vásárolhattok, főleg női ruhadarabokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top