Öltözködjünk

A nagy gardrób kihívás

Bloggerünk nem mindennapi vállalkozásba kezdett. Elhatározta, hogy 30 napig mindennap más szettet állít össze magának a saját ruhatárából. Jelenleg a 3. hétnél tart, nézzük, hogy halad!

16. nap: ÚjjászületveA nagy gardrób kihívás

Rengeteg elintézni valóm akad a városban, ehhez pedig az élénk zöldet (vagy hívjuk inkább mentának) választottam társul. És jól éreztem magam benne. Igaz vagy 3x eláztam, de a cipőm és az esernyőm egészen jól bírta. Közben pedig voltam Design Galériában, fonalboltban, főzőiskolában, ettem hummuszt, és vezettem egy csomót. A kis zöld amulettem, az amazonit kövekkel töltött üvegcse is nagyon jól szolgált a nyakamban.

 

 

A nagy gardrób kihívás17. nap Dideregve

Szabadtéri szülinapi buli, jó erős széllel. És megint szürke, de legalább nagyon kényelmes.

A képen nem nagyon látható póló egyébként a boltban még annyira jól nézett ki! Naná, hogy ezt is próba nélkül vettem – nem kellene ezt csinálnom. Most olyan divatos szürkés-cirmos az anyaga, a nyakánál van egy fekete műbőr szegély és a hátán még cipzár is. Szóval menőség a négyzeten, kár, hogy nincs szabásvonala, és ettől lóg, és pont a nem megfelelő helyeken feszül rajtam.

 

 

18. nap Megint beszürkülveA nagy gardrób kihívás

És megint szürkében, ezúttal fehérrel kombinálva. Anyóséknál ebédelős, de pihizős, sőt trambulinozós nap volt. Ehhez pedig az ilyen cicanacit imádom, hosszú kardigánnal.

Egy kicsit lehet, hogy zagyva az összkép, a koptatott nadrág meg a csini póló, de a lényeg, hogy nagyon jól érzem magam benne.

Ezt az opál nyakláncot pedig mostanában le se tudom tenni. Nagyon-nagyon szeretem. Apró kis kő, hosszú láncon. Ez mostanában a kedvenc.

A kis színfoltért felelős táska pedig Buttondoll. Tökéletes mini méret: pont belefér a pénztárca, telefon és kulcscsomó hármasa. Mást ugyan már nem tudok beleszuszakolni, de nem is bánom.

Ha kíváncsi vagy a többi szettre is, nézd meg a Zenzero Divat blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top