Öltözködjünk

Óriási öltözködési bakik, amiket elkövethetsz, ha esküvőre vagy hivatalos

Egy esküvőre készülődve nem csak a menyasszony dolga nehéz az öltözködést illetően. A meghívott vendégek számára ugyanúgy fel van adva a lecke. Bloggerünk most abban segít, hogy mi az, amit ne vegyünk fel, ha vendégként esküvőre készülünk.

Talán ide sem kéne írni, annyira nyilvánvaló, mégis sűrűn előfordul, hogy valaki fehér ruhában jelenik meg egy esküvőn, így ha hasonló ötleted van, gyorsan verd ki a fejedből! Ilyenkor sok nőt magával ragad az esküvői láz, esetleg a nosztalgia, és keresgélés közben épp egy ilyen darabba fut bele. Ha ilyet tapasztalsz, vésd az eszedbe ezeket a sorokat! Itt megjegyezném, hogy a tojásfehér, halvány bézsárnyalatok szerintem ugyanebbe a kategóriába sorolhatók.

Ami engem meglepett, hogy a piros szín is tiltólistán van – a menyecskeruha miatt, ami valahol érthető, bár én még nem találkoztam vele. A fekete néhány éve még ugyanezen a listán szerepelt, mostanában viszont egyre népszerűbb. Színes kiegészítőkkel, cipővel viselve biztosan nem kelted azt a benyomást, hogy gyászolsz valakit.

A túlságosan kivágott, túl rövid ruha szintén tabu, arról nem is beszélve, hogy te érzed majd magad a legkényelmetlenebbül, ha egész este igazítgatnod kell.

Óriási öltözködési bakik, amiket elkövethetsz, ha esküvőre vagy hivatalos

 

Hogy mi van még tiltólistán? Tudd meg a Wonder Woman blogról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top