Öltözködjünk

Divatba jött a hosszú ujjú fürdőruha

Ebben lehet aztán "érdekesen" barnulni...

Bár a hazai strandokon még nem jellemző viselet, Amerikában egyre nagyobb divat a hosszú ujjú fürdőruha. A holmi egy- és kétrészes változatban is trendi, az előbbi leginkább úgy néz ki, mint a tornászlányok dressze, esetleg valami nyolcvanas évekből szöktetett, középsúlyosan ciki ruhadarab.

Divatba jött a hosszú ujjú fürdőruha

 

A hosszú ujjú fürdőruhák divatját egy Lisa Moore nevű tervező indította el, akinek a húga 23 évesen melanomás lett. Moore olyan fürdőruhát keresett, amivel hatékonyan védhetik meg magukat a nők a nap káros sugaraitól, ám keveset talált, ezért maga kezdett ilyen darabokat tervezni. A kollekció nagyon felkapott lett, igaz, sokan nem a fokozott napvédelem miatt, sokkal inkább divatból hordják.

Divatba jött a hosszú ujjú fürdőruha

 

A holmi valóban nagyon hasznos lehet azoknak, akiknek a bőre fokozottan érzékeny, a válluk, hátuk könnyen leég, esetleg ez már meg is történt. Ugyanakkor csupán azért mert trendi, a magunk részéről nem vennénk fel ilyen fürdőruhát, mert egyrészt annyira nem néz ki jól, másrészt meglehetősen furán mutatnánk, ha az arcunk és a lábaink lebarnulnának, míg a felsőtestünk fehéren világítana.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top