Öltözködjünk

Viva Comet ruhamustra – Tolvai Reni az új metál Madonna

Tolvai Reni metál Madonna-szerelése, Palvin Barbi díváskodása és Berki Krisztián tornacipő–meztelen felső test–mellény kombója. Ha ennél kicsit részletesebben szeretnéd tudni, hogy ki miben jelent meg a szerdai Viva Comet gálán, akkor nézd meg a következő 23 ruhát.

Tolvai Reni
“A metál Madonna” – jellemezte egyik kolléganőm Tolvai Reni szerelését. És valóban fémhatású (de egyébként kartonpapírból készült) csúcsos melltartó van a fekete ruhán. 50% Madonna és 50% Bíró Ica. És a fonott haj is befigyel, de elképesztően jól áll Reninek!

Viva Comet ruhamustra – Tolvai Reni az új metál Madonna

Kisó
Elvégre 35 fokos kánikula volt…

Viva Comet ruhamustra – Tolvai Reni az új metál Madonna

Horváth Éva
Minimál dizájn.

Viva Comet ruhamustra – Tolvai Reni az új metál Madonna

Varga Viktor
Már az Édes élet indulása előtt mondtam, hogy ő lesz az új Benkő Dániel. Ilyen szerelést pedig akkor láttam utoljára, amikor a Da Vinci Démonai sorozatban a festő meg a haverjai elmentek meglátogatni az inkákat. De legalább van egyénisége, és nem ragadt le a farmer–ing kombónál.

Cynthia Dictator
Sok szín nincs a ruhákban, de legalább minden passzol mindennel. Ugyanakkor kit érdekel a ruha, ha valakinek ILYEN hasa van?! Bravó!

viva comet ruhák

Balogh Edina
Soha ennyire jó ruhaválasztást nem láttam még Balogh Edinától, pedig egyébként is ő az, aki általában nem szokott hibázni. A sminkes számát pedig kérjük a szerkesztőségbe!

viva comet ruhák


Dundika

Arany/bronz-fekete szerelés. Így kell felöltözni egy Cometre, ebbe tényleg nem lehet belekötni.

viva comet ruhák

Sarka Kata
Pink, akarom mondani, rend a lelke mindennek. Lehet, hogy nem egy “eldobom az agyam” szerelés, viszont Sarka Kata egyre több rendezvényen erősíti a “nem villantósak” táborát, és milyen jól teszi. Új “szépségkirálynő-góré” imidzséhez ugyanis egyre jobb ruhákat választ.

viva comet ruhák

Hien
Valaki döntse el, hogy egyszerű koktélruhát visel, vagy átmegy húscafatos Lady Gagába, és akkor aztán adjon bele mindent! Hien nem tudott dönteni, ez lett a veszte.

viva comet ruhák

Tóth Gabi
Mivel az X-Faktor mentora fellépett a gálán, többször is átöltözött az este folyamán. Viselt például egy állatmintás overallt, de sokkal feltűnőbb és “tóthgabisabb” volt az a tűzpiros, hatalmas szoknya, amit egy haspólóval társított, akár egy spanyol szexistennő. Jó alakja van, kisugárzása is van, miért ne mutassa meg?

viva comet ruhák
 
viva comet ruhák

Radicsi Gigi
Bár a Megasztár győztesének ruháját nem nevezhetjük “egyszerű” koktélruhának, és talán az ékszer is túlzás ehhez az arénás bulihoz, de mégis tökéletes. Lenge szoknya, megkötős selyem felsővel. Kifinomult.

viva comet ruhák

Iszak Eszter
A műsorvezető bézs, szexis, fiatalos fűzős felsője hibátlan, de ezt az iskolai ünnepeken viselt fekete szoknyát nem értem.

viva comet ruhák

Palvin Barbi
Nehéz hibázni, ha az ember szupermodell. Hazánk híres lánya, egy Angeline Jolie-féle lábat villantott fekete ruhájában. Beszélgettünk volna vele, de ő bizony SENKINEK nem nyilatkozik. Legközelebb tuti egy One Direction pólóban próbálkozunk majd.

viva comet ruhák

Cserpes Laura
Nincs gond ezzel a pántos selyemruhával, ha csak annyi nem, hogy unalmas.

viva comet ruhák

Dér Heni
Fekete body(?) és kígyós blézer. Ezt látom a képen?

viva comet ruhák

 

Metzker Viki
Egy fekete alapruha, felette domina dizájnnal. Itthon extrém, de a német Cometen már fel sem tűnne.

viva comet ruhák

Lola
Kis fehér koktélruha, tűzpiros szandállal. Lola biztosra ment. Bejött neki.

viva comet ruhák

Kustánczi Lia
Nem tudom, hogy a fellépései alatt is visel-e ilyen ruhákat Lia, de ha nem, akkor tegye. Talán egy kisebb, nem “láncos” borítéktáska még jobb lett volna, de így is remek a tűzpiros szerelés. És a fonott haj itt is befigyel.

viva comet ruhák

Szabó Zsófi
A Jóban Rosszban színésznője ezúttal sima farmert, magas sarkút és sportos trikót választott. Ha valaki valaha járt már Cometen, az tudja: ez egyáltalán nem az a gála, ahol ez ne lenne elfogadott. Legalább kényelmesen öltözött. És imádom az új frizuráját!

Viva Comet ruhamustra – Tolvai Reni az új metál Madonna

Janicsák Veca
Ebben a szerelésben csak egyet nem értek. Jó a ruha, jó a cipő, de miért kellett még emelni a tétet egy harmadik színű táskával?

viva comet ruhák

A Berki és A Hódi
Ők így egyben. Mert, ahogy a dal is mondja: “két összeillő ember”. Hódi Pamela Katalin hercegnés cipője hibátlan darab, a fülbevaló és a kalap is vagány. Berki tornacipő–meztelen felsőtest–rajta mellény kombóját már nem értem. DE KI VAGYOK ÉN, hogy értsem?

viva comet ruhák

Kiszel Tünde
Már csak egy hajszál választotta el Kiszel Tündét, attól, hogy jó osztályzatot kapjon tőlem a cometes szerelésére. Egészen divatos, kék koktélruhát választott, fekete telitalpú, nyitott orrú cipővel. Én azonban már nem erőltetném a Pamela Baywatch Anderson mellvillantós vonalat, egyszerűen azért, mert a kevesebb néha több. És ez az összeállítás úgy lett volna tökéletes, ha nem buggyan ki a cici. Az úr ismerőseinek pedig azt tanácsolnám, hogy többet szolibérletet már ne vegyenek neki karácsonyra.

viva comet ruhák

Az NLC-s csajok
Mi már csak ilyenek vagyunk, megmutatjuk magunkat is. Szóval Adri és Zsófi egész este a Cometen rohangált. “Én nem villantok, visszafogott vagyok. Zárt ruhát választottam. Miért mit gondoltatok?!”– ecsetelte választását Zsófi kolléganőnk, hát ehhez képest… Míg Adri egy denevérujjú ruha mellett döntött. Mindkettőt Bajcsai Viki, az Imogen tervezője készítette.

viva comet ruhák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top