Öltözködjünk

Így hordd a trópusi mintát!

Mikor viseljünk trópusi mintás holmikat, ha nem most, amikor már javában hangolódunk a nyárra?! Idén ráadásul ez a szezon egyik legmeghatározóbb trendje. Bár komolytalannak is tűnhet ez a minta, simán lehetünk benne elegánsak. Megmutatjuk, mire gondolunk!

Pálmák, kékben

Nadrág: Stradivarius, felső: Mango, nyaklánc: Bershka, táska, szandál: Zara
Nadrág: Stradivarius, felső: Mango, nyaklánc: Bershka, táska, szandál: Zara

 

A természetben pont ilyen nincs, ezen a nadrágon viszont annál jobban mutat a kék pálmalevél. A mintás gatyóhoz egy lenge, “A” vonalú, fehér trikót választottunk, ugyanis a trópusi mintára is igaz, hogy bőven elég, ha egy öltözéken belül csak egy ruhadarabon jelenik meg. A minimalista felsőt feldobja a hangsúlyos, etnós nyaklánc, mely színben, stílusban is passzol a nadrághoz. A táska és a szandál esetében az a lényeg, hogy színben harmonizáljon valamelyik ruhadarabbal, tehát lehetne mindkettő kék vagy mindkettő fehér, így azonban, hogy az egyik ilyen, a másik pedig olyan színű, még mutatósabb a szett.

Elegánsan

Ruha, táska, szandál: Zara, ékszerek: Zwana Modular Jewelry
Ruha, táska, szandál: Zara, ékszerek: Zwana Modular Jewelry

 

A trópusi minta akár elegáns is lehet, például egy ilyen sikkesen szabott egyberuhán és ilyen remek színárnyalatokban. A ruhához tűsarkú cipőt és formás kistáskát választottunk, valamint igazán karakteres ékszereket. A szett kifogástalan választás lehet, például ha esküvőre vagy hivatalos, de akkor is, ha egész egyszerűen csak csinos akarsz lenni.

Vidáman, madárral

Felső, táska: Zara, szoknya: Mango, ékszerek: Timea Talian Designs, szandál: Bershka
Felső, táska: Zara, szoknya: Mango, ékszerek: Timea Talian Designs, szandál: Bershka

 

A trópusi mintának nem kell persze feltétlenül egy teljes ruhadarabot elborítania, megjelenhet csupán egy pólómintán is, mint ebben az összeállításban. A mintás póló-maxiszoknya kombináció egyébként is eszelősen trendi ezen a nyáron. Ha 170 centi alatti vagy, egy ilyen vagy ehhez hasonló éktalpú szandál jól jön a maxiszoknyához, viszont ha magas vagy, saruval is hordhatod. A nyakláncot és a karkötőt a szett uralkodó színéhez, a piroshoz igazítottuk, a táska viszont a pólómintán látható pálmalevél színével kacsint össze.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top