Öltözködjünk

A tripla nullás méret az új, elmebeteg divat

Az anorexiások is alig férnek bele...

Nagyjából egy 6-8 éves kislány számára egészséges derékmérettel kell rendelkezniük azoknak a felnőtt nőknek, akik bele akarnak férni a tripla nullás méretű ruhákba. Márpedig Hollywoodban  a tripla nulla az új nullás méret. Vagyis fogyni, fogyni és fogyni kell, ájulásig.

Az Európában jelenlévő márkák többsége felnőttek számára nem is árul ennyire kis méretű ruhákat, ám Amerikában egyre több az olyan márka, melynél megtalálható a tripla nulla.

A tripla nullás méretre áhítozó lányok és nők nagy példaképe többek között Kate Bosworth színésznő, illetve Alexa Chung modell, rájuk a szó szoros értelmében illik a csont és bőr leírás.

A meglehetősen rémisztő irányzat követői a közösségi oldalakra is előszeretettel töltenek fel olyan képeket, melyeken jól látszik, hogy mennyire soványak, ez pedig csak tovább népszerűsíti a trendet.

Ha pedig abból indulunk ki, hogy a nullás és a dupla nullás méret után már a tripla nullás is divatba jött, csupán idő kérdése, hogy a divatipar hozzácsapjon még egy nullát, aztán még egyet. Ameddig csak fizikailag lehetséges… De vajon meddig?!A tripla nullás méret az új, elmebeteg divatForrás: Grazia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top