Öltözködjünk

Hány éves vagy? Megmondjuk, milyen bikinit válassz!

Milyen fürdőruhát válassz, ha húsz-, vagy akár ötvenéves vagy? Tippjeinkkel a strandokon a legjobb formádat hozhatod.

Nem feltétlenül kell minden évben új fürdőruhát választanod, az viszont már nem mindegy, hogy melyik korosztályba tartozol, mert más fazon áll jól huszonévesen, és megint más lesz előnyös negyven fölött. Az évek alatt megváltozik a tested, változik az önképed, ennek megfelelően az is, hogy miben érzed jól és csinosnak magad. Bloggerünk a legáltalánosabb korosztályos jellemzőket gyűjtötte össze.

Hány éves vagy? Megmondjuk, milyen bikinit válassz!

Tizenévesek

Nekik minden jól áll, de erről halvány fogalmuk sincs. Vagy úgy vélik, hogy mindent ki kell rakni, ami már megnőtt, vagy legszívesebben zsákot húznának magukra. A strandon egyik sem igazán szerencsés megoldás. Mit ajánlunk? Sok olyan játékos, tarka darabot, amelyek elterelik a figyelmet viselőjéről – vagy a mintája miatt, vagy mert szokatlan kivágásokkal operál. Tiniként biztos, hogy valamilyen őrült, feliratos fürdőruhában pompáznánk, mert megengedhetnénk magunknak.

Hány éves vagy? Megmondjuk, milyen bikinit válassz!

Huszonévesek

A legszebb testek, és már nem is szégyenlik. Már kezdik kapiskálni, hogy a testük mi mindenre jó, és mit kell belőle megmutatni. Mivel ebben a korban a narancsbőr még szinte nem is létezik, kevés az operáció utáni heg és sok a hamvasság, ezért nincs túl nehéz dolguk. Ebben a korban a legjobb választás a klasszikus háromszögfazon. Ez a test természetes adottságait és szépségét hangsúlyozza, amit nem lehet sokáig élvezni, sem viselőként, sem szemlélőként.

Hány éves vagy? Megmondjuk, milyen bikinit válassz!

Harmincasok

A nők java része ebben a korban már nemcsak a testével, hanem saját magával is tökéletesen tisztában van. Tudja kicsoda ő, milyen előnyös oldalai vannak, mi az, amit kevésbé kell előtérbe helyeznie. A legszebb évek, a legmagabiztosabb fellépés, a legkevesebb alku. Mi mást javasolhatnánk ebben a csodás évtizedben, mint a legszexisebb darabokat. Egy harmincas nő már nemcsak fel meri venni az extra holmikat, hanem viselni is tudja azokat. És ez egy igazán fontos szempont, hiszen a legdögösebb darab sem érvényesül, ha nincs hozzá tartás.

Negyvenesek, ötvenesek és hatvanasok bikinitippjeit a Fürdőruha-blogban olvashatod el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top