Öltözködjünk

Így hordd: pörgős szoknya

Az elkövetkezendő hónapokban eszelősen trendi lesz a térd alá érő, pörgős szoknya, aminek mi nagyon örülünk, hiszen szupernőies ruhadarab.

A pörgős szoknya olyan ikonok stílusát idézi, Mint például Audrey Hepburn vagy Grace Kelly és most egy darabig nem csak vintage-ruhaboltokból szerezhetjük be, hiszen az új, nyár végi, ősz eleji kollekciókban bőséggel találhatunk ilyen fazonú szoknyákat. Hordd bátran te is! Például így…

Fehér és fekete

Megfordítottuk a klasszikus fekete szoknya-fehér blúz kombinációt és ezúttal egy fehér pörgős szoknyához választottunk fekete blúzt, melyet ebben az esetben szigorúan csak betűrve ér hordani. A pörgős szoknyához remekül passzol a balerinacipő, de persze ha magassarkú-párti vagy, felveheted azzal is. A blúz komorságát a gyöngyökkel díszített, hangsúlyos nyaklánc oldja, a fekete-fehér táska pedig tovább fokozza az összhangot a szett elemei között.

Szoknya, nyaklánc, táska: Zara, blúz: Mango, cipő: H&M
Szoknya, nyaklánc, táska: Zara, blúz: Mango, cipő: H&M

 

Tavasziasan

Nyár végére egy tavaszias hangulatú szett, mert miért is ne?! A blúz virágzó gyümölcsfákat idéző mintája tökéletesen illik a szoknya árnyalatához. Bár ez a blúz kevésbé testre simuló, azért szintén érdemes betűrni, hiszen a szoknya derekat hangsúlyozó szabása úgy érvényesül igazán. A kiegészítők egyszerűek, letisztultak, hagyják érvényesülni a blúzt és a szoknyát.

Szoknya, blúz, cipő: Zara, táska: Stradivarius, fülbevaló: Tündér Műhely
Szoknya, blúz, cipő: Zara, táska: Stradivarius, fülbevaló: Tündér Műhely

 

 Farmer is lehet

A pörgős szoknya lehet farmer is, bár tény, hogy ez a változat kevésbé pörög, viszont attól még csinos. Ha egy ilyen vagy ehhez hasonló, rövidebb szabású felsőrészt választasz, mint ez a sárga top, azt a hosszabbakkal ellentétben nem kell betűrni a szoknyába. Annak érdekében viszont, hogy az összhatás sikkes legyen, ehhez az öltözékhez tűsarkú cipőt választottunk. A fülbevaló a felsővel, a  táska a cipővel kacsint össze.

Szoknya: Bershka, felső: Mango, táska: Stradivarius, cipő: Zara, fülbevaló: Theia Design
Szoknya: Bershka, felső: Mango, táska: Stradivarius, cipő: Zara, fülbevaló: Theia Design

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top