Öltözködjünk

Így válaszd ki a tökéletes sportmelltartót!

Rendszeresen sportolsz? Ha igen, milyen melltartót viselsz közben? Nem mindegy! Fontos, hogy megtaláld, melyik a legmegfelelőbb számodra!

Tényleg jó megoldást azokat az elnyűtt normál melltartóidat használni sportoláshoz, amiket utcára már nem vennél fel? Hiszen ezek a régi, nem is sportolásra tervezett melltartók már a szimpla hétköznapi életben sem látják el a feladatukat, azért selejtezted ki őket. Akkor hogyan tudnák megfelelően tartani a melledet intenzív igénybevétel közepette?!

Ugyanolyan fontos, hogy megtaláld a megfelelő sportmelltartót, mint az, hogy megfelelő futócipőt viselj. Egy megfelelő sportmelltartó nélkül nem fogod magad jól érezni sportolás közben, és végül elmegy a kedved a magától a mozgástól is. Ezt meg persze nem akarjuk.

Az, hogy számodra melyik a tökéletes sportmelltartó, egyrészt a testalkatodon múlik, másrészt azon, hogy milyen mozgásformát űzöl, harmadrészt pedig attól függ, hogy mi fontos számodra.

Tudj meg még többet a Fürdőruhák blogon!

Kell-e neked sportmelltartó?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top