Öltözködjünk

Nincs vége az esküvőszezonnak

Attól, hogy elmúlt a nyár, az esküvőszezonnak koránt sincs vége. A tervezők őszre, télre is új menyasszonyiruha-kollekciókat álmodnak meg. Mutatjuk a legizgalmasabbakat.

Csipkés

A csipkés menyasszonyi ruha jellegénél fogva sosem megy ki a divatból, az azonban időről időre változik, hogy épp milyen szabásvonallal trendi. Nos, ebben a szezonban a klasszikus vonalú, deréktól bővülő fazonok mennek, melyek azonban mégsem habcsókszerűek, és nincs alattuk abroncsszoknya. A fűzőszerű felsőrész önmagában véve most kevésbé menő, inkább a vállakat részben vagy egészben takaró szabás az aktuális. A fátyol, de még a fejdísz sem feltétlenül kötelező. Viszont ha mégis szeretnél fátylat, és a ruhád csipkés, a fátyol legyen minél egyszerűbb, legfeljebb szegéllyel díszített!

Megnézem
Összes kép (1)

Rózsa motívum

A szezon egyik legnépszerűbb motívuma a rózsa, mely különböző méretben és mennyiségben jelenhet meg a ruhákon. A lényeg, hogy rózsa legyen.

Megnézem
Összes kép (1)

Mini és midi

A földet söprő ruhák mellett továbbra is divatosak a mini, illetve az aktuális, utcai divatirányzatokhoz kapcsolódóan most a pörgős, midi fazonú szoknyamegoldással készült modellek is.

Megnézem
Összes kép (1)

Tollak

Ha a fehér vagy ekrü színhez ragaszkodsz, viszont mégis szeretnél kevésbé megszokott menyasszonyi ruhát, akkor válassz tollakkal díszített modellt! A tollak az öltözék bérmely pontján megjelenhetnek, a fejdísztől kezdve a válltakarón vagy szegélyeken át a szoknyáig, mindenképp azt mutatják, hogy az ara igen trendérzékeny.

Megnézem
Összes kép (1)

Rózsaszín

Aki nem fehérben vagy ekrüben esküdne, az az őszi–téli szezonban rózsaszínben lehet a legdivatosabb. A szín szinte bármely árnyalata menő, a finom pasztelltől a határozott, pirosba hajló verziókig.

Megnézem
Összes kép (1)

Válltakarók

A hűvösebb hónapokban, illetve templomi esküvő esetén szinte kikerülhetetlen a válltakaró viselése. Kardigánokból, vállkendőkből szintén nagyon divatosak a tollakkal díszített darabok, de menő a csipkeboleró is. Ha pedig a helyszín indokolttá teszi, akár kiskabáttal is kiegészíthető a menyasszonyi ruha.

Megnézem
Összes kép (1)

Nekik is őszi, téli esküvőjük volt…

A sztárvilágban is akadnak olyan párok, akik őszi vagy téli időpontot választottak az esküvőjükre.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top