Öltözködjünk

Viselj bátran mesehősös ruhákat!

Mindannyian meséken nőttünk fel, vannak klasszikus kedvenceink, akkor miért ne hordhatnánk olyan ruhát, amelyeken ezek a kis tüneményes karakterek szerepelnek?

A divattervezők ebben a szezonban is “megengedik”, hogy újra gyerekek legyünk. Így nemcsak a kicsiknek készült kollekciókban, hanem a felnőttek divatjában is megjelenik a mesehősös vonal. Egy percig se törd a fejed, hogy fel merj-e venni ilyen darabokat. A megjelenésed egyáltalán nem kínos, hanem kedves és vidám lesz tőle.

Bátran viselj mesehősös ruhákat!

Még a világsztároknál is természetes, hogy egy-egy alkalommal így jelennek meg, emlékezzünk csak Rita Ora spongyabobos pulcsijára, amit a Moschino kollekciójából választott, de említhetnénk a Givenchy bambis pólóját, amiben legutóbb épp Beyoncét kapták lencsevégre. Sarah Jessica Parker pedig a két nagy Mickey-fület vállalta be, és milyen jól tette.

Inspirálódj! Ha szívesen felvennél ilyen ruhákat, de még csak barátkozol a gondolattal, mutatunk néhány utcai szettet.

Bátran viselj mesehősös ruhákat!

 

Könnyen beszerezhetsz Mickey vagy Minnie egeres pólót, ezeket több divatmárka idei őszi–téli kollekciójában is megtalálod majd. Viselj hozzá farmert, és egy, a pólóval színben harmonizáló tornacipőt! Ha egy picit elegánsabb szeretnél lenni, akkor zakóval is jól fog mutatni. Nincs olyan, aki ne szimpatizálna a jó öreg egérrel.

Fekete: Zara, szürke: Mango
Fekete: Zara, szürke: Mango

 

Az nem kizárt, hogy nem fordulnak majd utánad egy mesehősös leggingsben, de ha becsempészel egy ilyen darabot a napi outfitedbe, egy biztos: nemcsak a te napodat teszi vidámabbá, hanem még a környezetedben lévő emberekét is. Viselj hozzá egyszínű felsőt, hogy ezúttal inkább a lábaidon legyen a hangsúly.

Lelőhely: hottopic.com
Lelőhely: hottopic.com

 

Ha Bambi-rajongó vagy, egy őzikés felsővel, és hozzá például fekete bőrhatású nadrággal és egy leopárdmintás sneakersszel szuper jó szettet tudsz varázsolni. Egy drapp ballonkabát pedig még plusz hab lesz a tortán. Imádni fognak benne.

Bátran viselj mesehősös ruhákat!

 

Ha magadénak érzed a vagányabb stílust, az őszi szettedet lazán megbolondíthatod egy Disney-figurás sapkával.

Lelőhely: BP Shop
Lelőhely: BP Shop

 

A Disney-figurák mellett a Warner Bros. rajzfilmhőseivel, Tapsi Hapsival vagy épp Csőrikével díszített holmik is szuperdivatosak idén. Viseld őket például farmerral, hűvösebb időben egy nagy, puha kardigánnal.

Lelőhely: Pull&Bear
Lelőhely: Pull&Bear

 

Ha pedig az utcára nem vennél fel ilyesmit, pizsama vagy háziruha formájában még mindig hordhatsz mesehősös holmikat.

Miki egeres: H&M, Garfieldos: Women' Secret
Miki egeres: H&M, Garfieldos: Women’ Secret

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top