Öltözködjünk

A cipő, ami minden híresség kedvenc darabja lesz tavasszal

Ha divatról van szó, minden szezon tartogat meglepetést. Azt a fajtát, amiről első pillantásra tudni lehet, hogy a következő vörös szőnyeges események meghatározó szereplője lesz, amolyan "telitalálat".

Cipők esetében nálam az első benyomás a döntő, és bár a klasszikus hegyes orrú fazonokat kedvelem, azért nyitott vagyok az újdonságokra is. Ez a bizonyos első benyomás három tényezőből tevődik össze, ez pedig nem más, mint az elegancia, a fantázia és a hordhatóság.

A cipő, ami minden híresség kedvenc darabja lesz tavasszal

Stuart Weitzman MySlide elnevezésű kollekciója minden kritériumnak megfelel, nehéz objektíven nyilatkozni róla. Pedig a bokapánt vesszőparipám – ez az a részlet egy cipőn, ami tényleg mindenkinek előnytelen –, de a tervezésnél előrelátóan néhány centivel lejjebb csúsztatták, így inkább a lábfejre simul. Jogosan merül fel a kérdés, hogy akkor mi garantálja, hogy rajtunk marad, de természetesen ezt az apró részletet sem hagyták figyelmen kívül, és a valamivel alacsonyabb sarokmagassággal kompenzálták (3 1/4 inch = 8,25 cm).

A cipő, ami minden híresség kedvenc darabja lesz tavasszal
További részletek a Wonder Woman blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top