Öltözködjünk

Csábításra felkészülni A szürke ötven árnyalatával

Ezekkel a szuper parfümökkel még az illatodat is A szürke ötven árnyalata hangulatához igazíthatod! Nézd csak:

Így az év elején talán a legjobban várt filmbemutató A szürke ötven árnyalata. Szerencsére már nem kell sokáig várni, mert csütörtöktől meg lehet nézni a mozikban, sőt mint kiderült, a többi kötetből is lesz filmváltozat.

Azonban aki nem tud betelni a könyvekkel és a filmmel, más módon is beleélheti magát a főszereplők bőrébe. Nem elég, hogy a történet által ihletett fehérneműket tudunk venni magunknak, hogy meglepjük magunkat és szerelmünket, de az illatunkat is a könyv hangulatához igazíthatjuk. 

Csábításra felkészülni a szürke ötven árnyalatával

A Police márka mind női, mind férfi verzióban kiadta a történet által inspirált illatait, a The Sinner kollekciót, amelyek meg kell hagyni, elég jól sikerültek. A könyv által leírt bujaságot és a tiltott játékokat azonban nemcsak a parfüm maga, hanem a kör alakú üvegen megjelenő bilincs is szimbolizálja.

A női illat esetében a rabul ejtő érzéki gyümölcsös kezdés után egy csodálatos virágcsokor vár ránk, hogy még jobban a hatása alá kerítsen. Igazán nőiessé teszi az illatot a narancsvirág, a jázmin és a ciklámen által alkotott különleges virágkavalkád. 

Csábításra felkészülni a szürke ötven árnyalatával

Tudj meg többet a férfiillatról is a Kis Fekete blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top