Öltözködjünk

Öltözz úgy, mint egy sztár!

A hírességek öltözködési stílusát egyáltalán nem olyan nehéz utánozni. Bebizonyítjuk.

Mint Eva Longoria

Ruha, táska: AMNESIA, szandál: CCC
Ruha, táska: AMNESIA, szandál: CCC

Eva Longoria a 39. születésnapján viselte a testhezálló, tűzpiros ruhát. Egy hasonló darab neked is előnyös lehet akkor is, ha vékony, de akkor is, ha formás homokóra alkat vagy. Egy ilyen ruha megköveteli a magassarkút, a natúr színű, tűsarkú szandál például tökéletesen passzol hozzá.

Mint Mila Kunis

Ruha, táska: AMNESIA, magassarkú: CCC
Ruha, táska: AMNESIA, magassarkú: CCC

A retro stílusú pöttyös ruha sikkesen bájos darab, nem hiányzik Mila Kunis ruhatárából sem. A kék-fehér színösszeállítás ráadásul szuper divatos idén.

Mint Jamie Chung

Felső, nadrág, táska: AMNESIA, szandál: Humanic
Felső, nadrág, táska: AMNESIA, szandál: Humanic

Jamie Chung, a Másnaposok sztárja civilben viselte ezt a kényelmes, mégis mutatós szettet, melyhez hasonlót te is összeállíthatsz magadnak. A virágmintás nadrág továbbra is menő, egy hófehér, csipkés felsővel pedig hibátlan kombináció. Kapj fel hozzá egy kényelmes szandált és egy élénk színű táskát, és már kész is vagy.

Mint Nicole Scherzinger

Blúz, nadrág: AMNESIA, magassarkú: Buffalo
Blúz, nadrág: AMNESIA, magassarkú: Buffalo

Nicole Scherzinger szettjének nem szokványos a vonalvezetése, de épp ez benne a pláne. Az ejtett ülepű nadrág azonban csak keveseknek áll jól, így a derékfodros blúzhoz ezt a különleges szabásvonalú nadrágot választottuk inkább, ami hasonló sziluettet ad, de optikailag mégsem nyom össze, sőt, a hosszanti csíkozásnak köszönhetően még magasít is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top