Öltözködjünk

Az 5 legmenőbb fürdőruha-árnyalat a nyáron

Minden szezon hoz valami újat, színek tekintetében mindenképpen. Ez persze nem azt jelenti, hogy minden eddigi holmidat ki kell dobnod és újakat kell vásárolnod, de ha már veszel valamit, akkor érdemes ezekből szemezgetned. Nézzük, mit alkottak a divat mágusai az idei strandszezonra!

Kékek

A kék nagyon menő az idén, annyira, hogy még az árnyalatok között is válogathatunk. Viselheted a klasszikus kéket és divatos leszel, de ha jobban szereted a feltűnő árnyalatokat, akkor is van számodra ajánlatunk a kék palettáról. Trendi ugyanis az akvamarin, és az évek óta vissza és újra visszatérő türkiz is. Bármelyiket választod, nem tévedhetsz nagyot! Ezek a színek ráadásul szinte mindenkinek jól állnak, legyen szőke vagy barna, kreolbőrű vagy inkább sápadt szépség. Ha nem tudod, milyen színt válassz, akkor legyen a kék a te színed idén nyáron!

Az 5 legmenőbb fürdőruha árnyalat a nyáron

Nude

A nude is évek óta a sokat használt színek között van. Szinte kötelező, hogy legyen egy ilyen magassarkúd (lásd Kate Middleton klasszikussá tett tűsarkúját), de körömlakknak vagy éppen csipkeruha alatti alapnak is nagyon elterjedtek a natúr árnyalatok. Az idén ebből a sorból a mandulaszín és a vaníliakrém lett trendszínnek megjelölve. Ezekkel azonban már sokkal óvatosabban kell bánnunk, mint a mindenkinek jó kékkel. Ugyanis egy testszínű bikini vagy fürdőruha könnyen azt a hatást keltheti, hogy elfelejtettünk ruhát venni. Így a mandulaszín darabokat csak azoknak ajánljuk, akiknek csokoládészínű bőrén a fehérhez hasonlóan ragyognak a nude árnyalatok.

Az 5 legmenőbb fürdőruha árnyalat a nyáron

Palackzöld

Ez is a barna bőrön világít a legszebben. De a szőkéknek is ajánljuk, hiszen csodásan kiemeli az aranyló tincseket. Ráadásul ez a szín remekül kombinálható az örök klasszikusokkal, vagyis a feketével vagy éppen a fehérrel. Aki szereti a zöldet, és nem idegenkedik az élénk árnyalatoktól (az idén mindenképp érdemes megbirkózni ezekkel, mert meghatározói a divatnak), az szerezzen be magának egy palackzöld bikinit, vagy legalább egy ilyen árnyalatú strandkendőt. Nagyon menő lesz!

Az 5 legmenőbb fürdőruha árnyalat a nyáron

Nézd meg a többit is a Fürdőruhák bogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top