Öltözködjünk

Mostantól ujjsisakkal védhetjük a frissen lakkozott körmeinket – fotók

Kár, hogy nem néhány évvel korábban találták fel!

A hagyományos körömlakkal készült körömfestés a látszólagos száradása után is sérülékeny marad még egy darabig. Mindannyian jártunk már úgy, hogy a friss és száraznak hitt lakkozás megkarcolódott, megnyomódott, és kezdhettük elölről az egészet.

Nos, ezeket a baleseteket megelőzendő találták fel az ujjsisakot, melyet a körömlakkozás után 15 perccel kell az ujjakra húzni. Bár elég viccesen néz ki, viszont állítólag megóvja a festést addig, míg az tökéletesen meg nem szárad, ugyanakkor addig is használhatjuk a kezeinket. Húzkodhatunk például cipzárt, gépelhetünk vagy érintőképernyőt is tapogathatunk, a lakkozásnak semmi baja sem lesz.

A találmánnyal csak az a gond, hogy kissé elkésett, ugyanis egyre többen használunk zselélakkot, melyet már nem csak szalonban festethetünk fel, a lakkok és a köttetésükhöz szükséges lámpák ugyanis szinte már bármelyik drogáriában beszerezhetők. Ezeket a körömlakkokat pedig, ha egyszer a lámpa alatt megkötöttek, hetekig nem kell féltenünk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top