Öltözködjünk

Rubint Réka óriásdekoltázzsal ünnepli magát – fotó

A hazai és külföldi sztárok előszeretettel fotózzák magukat edzés előtt, közben és után. Most Rubint Réka ezt a fajta szelfizést emelte egy új, szexibb szintre.

Rubint Réka szombaton a dekoltázsával ünnepelte meg a sikeres edzést. A háromgyermekes, sportos édesanya egyik hétvégi programja az volt, hogy tíz kilométert lefusson, ezt pedig kicsit több, mint háromnegyed óra alatt teljesítette. Ennek fényében nem meglepő, hogy Rubint Réka büszke magára, talán éppen ezért is örökítette meg a testét ilyen pikáns módon, bepillantást engedve dekoltázsába a sportmelltartóban.

10 kilométer 48 percen belül kipipálvaYesss!!!A délutáni Retro aerobic-Alakreform edzés és az esti hazautazás előtt jòlesett a “bemelegítő” futás! Legyen csodás napotok❤️

Posted by Rubint Réka oldala on Saturday, May 30, 2015

Rubint Réka és férje jelenleg Bernben vannak, ahol a romantikázás mellett a munkára is szakítanak időt. Szombat délután ugyanis a svájci városban tartanak közösen edzést, még mielőtt hazajönnének Magyarországra, hogy a hét utolsó napján a családjukat ünnepelhessék meg gyereknapon.

Bern gyönyörű ❤️Holnap sok-sok szeretettel várunk Titeket 15.30-tòl a Bundesplatz-on, ahol egy kedves meghívásnak köszönhetően, Retro aerobic- Alakreform edzést tartunk????????Legyen csodás estétek!

Posted by Rubint Réka oldala on Friday, May 29, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top