Öltözködjünk

Turitrend: gyerekruhák nyárra a legolcsóbban

Az új szezon kezdetén annak rendje és módja szerint szembesülünk azzal, hogy a gyerekek az évszaknak megfelelő összes holmijukat kinőtték tavaly óta. A használt ruha ilyenkor a leggazdaságosabb megoldás, ráadásul a legfrissebb trendekről sem kell lemondanunk. Megmutatjuk.

Kék-fehér

Ahogy azt már idei trendcikkeinkben többször is elmondtuk, ezen a nyáron ismét nagyon divatos a klasszikus kék-fehér színösszeállítás. És mivel ez az irányvonal ugyanúgy érvényes a gyerekdivatban is, a legnagyobb örömmel öltöztettük fotózásunk kiskorú modelljeit is ebbe a két színbe. A kék-fehér együtt lehet kicsit merev, iskolás hangulatú is, de jelen esetben sikerült inkább a nyaralós, tengerparti hangulatot felidézni.

Turitrend: gyerekruhák nyárra a legolcsóbban

Miksa egyik kedvence volt ez a sötétkék nadrág, Blanka már a zongoravizsgáját tervezgette a fehér hímzett szoknyában, Laura pedig nagy kegyesen hajlandó volt megtartani a harangszabású, kantáros farmerszoknyát. Azért a fehér póló már sok volt neki, hiába, az erős egyéniséget nem befolyásolják holmi irányzatok – tudja, mit akar.

Tóparti kockák

Gyerekeket öltöztetni nem mindig egyszerű feladat, főleg, ha azt szeretnénk, hogy szívesen vegyék fel a ruhákat. A kockás ingekkel kapcsolatban is voltak kétségeink, hogy vajon Blanka mennyire fogékony a hipszter favágó-romantikára, és hogy Marci hajlandó lesz-e nyugton maradni, amíg az összes gombját begomboljuk? A kép tanúsága szerint mindkét területen sikert arattunk, a kétéves fiatalemberre még egy skinny farmert is rá tudtunk adni. Miksa és Laura szokás szerint a saját útját járja, előbbi csíkosban pompázik a már látott sötétkék nadrágban, utóbbi pedig természetesen egy hímzett virágos ruhát választott, logikusan, hiszen egy tündér csak nem járhat kockás ingben.

Turitrend: gyerekruhák nyárra a legolcsóbban

Minnie

A gyerekek egyénisége szinte minden döntésükben megmutatkozik, a kiválasztott ruhákban is. Azt sejtettük, hogy Laura szeretni fogja a csillagos pólót és a rózsaszín szoknyát, de arra nem számítottunk, hogy a bőrdzseki is ennyire bejön majd neki. Pedig hát tudhattuk volna, hogy a királylányoknak is van vad motoros oldaluk.

Turitrend: gyerekruhák nyárra a legolcsóbban

A második kép azért érdekes, mert az összes (a képeken láthatók többszöröse) ruha közül ez a Minnie egeres rózsaszín cicanadrág és a csíkos vállpántos top volt Laura kedvence, alig lehetett rávenni, hogy mást is felvegyen.

Fiúk a gáton

Őszintén megmondjuk, hogy Marcinak nem sok ruhát vittünk, mert attól tartottunk, hogy egy dackorszakos kétévest nehéz lesz öltöztetni, ehhez képest igazán semmi gond nem volt vele, csak valakinek mindig rajta kellett tartani a szemét, főleg hogy egy tó partján fotóztunk, a másik oldalon egy patakkal.

Turitrend: gyerekruhák nyárra a legolcsóbban

Ezen a képen egy másik kockás ing-skinny jeans párosítást tekinthetünk meg a fiatalemberen, míg Miksa mindkét fotón főleg a kék szín árnyalataiban pompázik. A nadrágtartós megoldás nem volt igazán a kedvére való, pedig azt hittük, ez még mindig férfiasnak számít, de úgy látszik, azok az idők már elmúltak. Ellenben a kicsit virágra emlékeztető mintájú kék póló és ing nagyon bejött neki, mindkettő fantasztikusan állt a szeméhez.

Nagylány

A Blankához hasonló, a kamaszkor elején járó lányok sokszor egyfajta identitászavarban vannak az öltözködésüket tekintve, mivel pont a kislányság-nagylányság határán egyensúlyoznak. Egyszerre tetszik még nekik a kicsit hercegnős virágos-fodros stílus, elég sokat mozognak ahhoz, hogy a praktikum is fontos szerepet játsszon az életükben, de már a felnőttes színek és szabások is érdeklik őket. Pontosan ezt tapasztaltuk Blanka esetében is. Felcsillant a szeme a hagyományosabb stílusú, kicsit kislányos holmikra, mint ez az apró virágmintás pamutruha, de azonnal lecsapott a farmer kertésznadrágra és a fekete, flitteres pólóra is, amivel már a legfrissebb trendeket követi.

Turitrend: gyerekruhák nyárra a legolcsóbban

Ugyanígy szívesen pózolt modern Pierrot-ként mustárszínű térdnadrágban és csíkos pólóban, a hegedűjével a kezében, de a szuperdivatos, cicamintás overall is megdobogtatta a szívét. Farmeringgel persze, hogy ne legyen túl édeskés, mert a cukiság azért már nem cél. Talán ennek a korosztálynak tud a legtöbbet hozzátenni az életéhez a használt ruha, hiszen az ő igényeik a legváltozatosabbak, és az ő méretükben már nagyon nem olcsó a gyerekholmi. Viszont mivel már nehéz követni az ízlésüket, érdemes őket magunkkal vinni és bevonni a válogatásba, hogy minél kevesebb olyan holmit vigyünk haza, amit aztán sosem vesznek fel. Ez persze még így is megtörténhet, de legalább nem több ezer forintot adtunk darabjáért.

Turitrend: gyerekruhák nyárra a legolcsóbban

Köszönjük a fotókat és a modelleket Skoda Mercinek – http://prante.hu

Minden ruha különböző Háda boltokból származik. Gyerekek és felnőttek öltözködéséről még többet olvashatsz a szerző blogján: http://kollekcio.wordpress.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top