Öltözködjünk

Farmering, laza blúz – kora ősz!

Előástam a hűvösebb napokra a farmeringem, és hogy mennyire jó ötlet volt! Bizony, amikor nem is fázol igazán, de meleged sincs, pont akkor tökéletes ez az ing.

Viseletét tekintve laza és kényelmes, de közben maximálisan csajos. Ahol kell, ott takar, ahol nem, ott nem. Nagyon rákaptam erre a kis ruhadarabra. Most azon jár az agyam, hogyan tudnám még hordani. Szoknyával, kis nacival, cicanadrággal.

A másik kedvenc: blúz, de gombok nélkül, ellenben strasszal. Imádom. Egyáltalán nem kivágott, nem kihívó, de közben elegáns, laza, könnyed viselet, akár hétköznapokra, de akár egy tárgyaláshoz is. Ahogy most viseltem: egy rövidebb szárú hosszú nadrág, a hátizsákom, ami bőr, és újabban mindenhova magammal cipelem.

Farmer ing, laza blúz - kora ősz!

Felvettem hozzá egy igazán vékony topánkát és ezt a kis fölsőt. És kész. Minimális smink, laza haj és csóközön. Kell ennél több? Szerintem nem. A kevesebb néha több.

A folytatásért kattints Szandra cafeblogjára!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top