Öltözködjünk

Átlagos pasikból csinál tökéletes férfit ez az alsógatya – videó

Némi késéssel ugyan, de úgy tűnik, hogy lassacskán a férfiak is felszállnak a pozitívtestkép-vonatra. Örülünk? Persze, hogy örülünk.

Az már szinte megszokottnak számít, hogy nem tökéletes testű nők vetkőznek nyilvánosan különféle kampányokban, hirdetéseken, művészi fotósorozatokon vagy akár házilag készült szelfiken, a pozitív testképet és sokféleség szépségét hirdetve. A férfiak azonban eddig mintha szemérmesebben álltak volna ehhez a témához. Egy norvég fehérneműmárka, a Dressmann azonban változtatni próbál ezen.

A cég legújabb reklámfilmjének címe: Alsónemű a tökéletes férfinak. Azt a bizonyos tökéletes férfit pedig a különböző testalkatú, bőrszínű és korú férfiak testesítik meg a filmecskében, a kockahasú, borotvált mellkasú fiatalembertől kezdve a pocakos, szőrös középkorú férfin át a bevállalós nagypapáig.

A márka döntéshozói úgy látják, a média és a divatipar mintha megfeledkezne a lakosság feléről, amikor a tökéletes férfit erősnek, szálkásnak és izmosnak mutatják be, holott az átlagférfi bizony nem ilyen. Éppen ezért forgatták ezt a reklámfilmet, a pozitív testképet hirdetve. A férfiak körében is.

Forrás: metro.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top