Öltözködjünk

Te sem tudod felhúzni a csizma cipzárát?

Előfordult már veled, hogy felpróbáltál a cipőboltban egy csizmát, aminek aztán képtelen voltál felhúzni a cipzárát? Nem vagy egyedül a problémával.

A 40-es, egyébiránt abszolút normálnak számító ruhaméretű Claudia számára a csizmavásárlás kész rémálom. A magas sarkú csizmák szárai ugyanis a legtöbb esetben annyira szűkek, hogy nem tudja felhúzni a cipzárat teljes egészében. Vádlija, a cipőgyártók méretezése szerint úgy tűnik, vastagabb az átlagoshoz képest. Claudia szerint inkább a tervezéssel lehet probléma, hiszen egyre kevesebben vannak, akik beleférnek ezekbe a szűk szárú fazonokba. Te belefutottál már hasonló problémába? Számodra is nyűg a csizmavásárlás?

Megnézem
Összes kép (1)

És hogy mit tehetsz? Claudia szerint levékonyítod a lábad, amit persze ő sem vállalna be, meg különben is hogyan. Esetleg magas sarkú bokacsizma mellett döntesz, vagy hozol némi kompromisszumot, és olyan fazont választasz, amibe ugyan belefér a lábad, de különösebben sosem fog tetszeni. Mindenesetre mi bízunk benne, a cipőgyártók előbb-utóbb rájönnek maguk is a problémára, és szélesebb szárral készítik a magas sarkú csizmákat.

Olvass még csizma témájú cikket az NLCafén

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top