Öltözködjünk

Télen lesz az esküvőd? Íme néhány ötlet

A téli esküvők csodálatosak. Valami egészen különleges varázs lengi körül az eseményt. Főleg ha még egy kis hóval is megajándékozza a párt a nagy nap.

Egyébként, akik télen házasodnak, jól járnak, hiszen rengeteg szolgáltató sokkal kedvezőbb áron érhető el. Viszont mégis van egy aprócska bökkenő, melytől sok menyasszony meghátrál. Mégis mi a jó nyavalyát vegyen fel télvíz idején?

Ebben szeretnék most segíteni egy picit neked. Rengeteg csodás menyasszonyi ruhát találtam, mely tökéletes viselet lehet egy téli esküvőn, főleg akkor, ha te vagy a menyasszony. Az idei télen továbbra is nagy hangsúlyt kap a csipke és tüll. Kezdünk megint visszamenni a klasszikus vonalakhoz, de a szűkebbre szabott ruhák is nagy teret hódítanak továbbra is. Az uszály továbbra is elmaradhatatlan részét képezi az igazi menyasszonyi ruháknak, ugyanúgy, mint a fátyol. Hajviselet szempontjából a laza, romantikus frizurák kerültek előtérbe, ellentétben a szoros, betonná szilárdított kreálmányokkal.

Télen lesz az esküvőd? Íme néhány ötlet

A folytatásért kattints a Női jegyzetek caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top