Öltözködjünk

Megmutatjuk a színescipő-mennyországot

Fogadjunk, hogy van otthon legalább egy fekete és egy drapp vagy barna cipőd! De mi a helyzet az élénkebb árnyalatokkal, mondjuk a citromsárgával? Vagy egy karakteres mintával? Simán leemeled a polcról az ilyen cipőket is az üzletben, vagy szóba sem jöhetnek?

Ha természetes számodra, hogy a színimádat a cipővásárlásokra is elkísér, nem biztos, hogy tudok újat mutatni most. De ha azok közé tartozol, akik inkább tartózkodnak a feltűnő daraboktól, kérlek, mindenképp olvass tovább! Szeretném ugyanis megmutatni neked, hogy egy klasszikus cipőből egy kis színezés micsoda topánkát képes varázsolni úgy, hogy közben szép és abszolút hordható is marad. Öltözékünkkel pedig csodákra képes! Sokkal vibrálóbb, sokkal élettel telibb tud lenni megjelenésünk, ha különlegesebb cipőt és kiegészítőt választunk ruhánkhoz.

Az alapszabály persze itt is érvényes: egyszínű cipőhöz jöhet a mintás ruha, de mintás cipőhöz jobb, ha egyszínű ruhákat választasz. Lehet persze vadulni, de az már haladó szint.

Megnézem
Összes kép (1)

Vállald be a citromsárgát!

A színek terén éppúgy, mint a ruháknál, nagy trend idén tavasszal a citromsárga, így ha abszolút divatos szeretnél lenni, egy napszínű cipellőt mindenképp szerezz be még most, a szezon elején. Elsőre talán vadnak tűnhet a színválasztás, de nem kell tőle megijedni. Kezeld nagyjából úgy, mint világos drapp társát, és máris tudni fogod, mi mindenhez lehet felvenni egy ilyen élénk színű darabot.

A kiegészítők esetén, és itt most elsősorban a táskára gondolok, egyáltalán nem szükséges, hogy cipőd színéhez párosítva abból is sárgát válassz. Rég letűnt az a kor, amikor ez számított! Helyette sokkal inkább a teljes öltözékedet vedd alapul, mikor kiválasztod a megfelelő kézitáskát.

Mutatok is pár street style fotót, hogy lásd, mások hogyan, mivel hordják.

Megnézem
Összes kép (1)

Meghoztam a kedved ehhez a vidám színhez, jöjjenek maguk a cipők! Jó pár stílust és fazont találtam, lapos talpú és magas sarkú egyaránt fellelhető, így már csak egyetlen feladatod maradt, ki kell választani a tökéleteset.

Megnézem
Összes kép (1)

Na, de ne ragadjunk le egyetlen színnél, mutatom, még milyen szépségek közül választhatsz! 

Sportos lábbelik

Az élénk neonszínű edzőcipők most nagyon divatosak, úton-útfélen láthatjuk is őket. Talán többször is, mint kellene. Mindig van egy olyan érzésem, hogy az illető biztos most lépett csak ki az edzőteremből, és magán felejtette. Utcai viselet esetén úgy gondolom, más módon is meg lehet közelíteni a sportos irányt, és még a mackónadrág sem fog hiányozni a képből. Anyagában virágos, flitteres, de még apró kövekkel díszített cipők közül is választhatunk.

Megnézem
Összes kép (1)

Lapos talpú félcipők

Mindennapi rohangáláshoz sokkal kényelmesebb egy balerina, mokaszin vagy akár egy oxford cipő, mint egy magassarkú. Csinosnak pedig abban is csinosak lehetünk. Ha tudod, melyik stílus áll neked jól, már csak egy jó kis színt vagy mintát kell választanod. Ne ragadj le itt se egy fekete alapdarabnál! Nézd csak meg, milyen változatos a felhozatal.

Megnézem
Összes kép (1)

Magas sarkú cipők

Meg kell mondanom, velük volt a legkönnyebb dolgom, mikor azt keresgéltem, miket mutassak be nektek. Geometrikus, virág- vagy épp elmosódott mintázatú éppúgy kapható, mint élénk fukszia- vagy épp eperszínű, fémes hatással. A fazonok esetében is széles a választék, törpesarkútól a telitalpún át a klasszikus magassarkúig bármilyen fazont is választotok, a színek nem fognak cserbenhagyni.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top