Öltözködjünk

Fogadjunk, hogy eddig te is rosszul kötöttél cipőfűzőt! Megmutatjuk, hogyan kell!

Talán az egyetlen dolog, amiről eddig határozottan ki merted jelenteni, hogy jól csinálod. Pedig!

Nem mintha annak idején nem lett volna elég nehéz megtanulni bekötni a cipőfűzőt (mennyi kibomlás, mennyi soha ki nem bogozható csomó, mennyi saját kóklerségünk miatt lehorzsolt térd), most kezdhetjük újra az egézet.

Arról már tényleg csak rettegve emlékezünk meg, hogy már eddig is két fő iskola létezett a témában: ugye a klasszikus hurkolós, és az eleve adott két nyuszifüllel operálós, de most még azokat is lehet kidobni a kukába hurkostól, nyuszifülestül. 

Mert az új módszerrel amúgy 1,5 másodperc alatt beköthető a cipőfűző, az pedig impresszíven kevés másodperc, gondold csak el, hogy ha a napi cipőfűzés idejét ennyire csökkented, hány másodpercet, percet, órát, NAPOT nyersz az életedből, amit te eddig a cipőfűzővel való bíbelődésre pazaroltál volna. 

Ilyen formán a fűzős cipők nem jelentenek majd nagyobb problémát, mint mondjuk egy tépőzáras darab, cipzáros csizma, sőt egy mezei PAPUCS.

Mivel már biztosan mindenki nagyon izgatott új élete első napjának küszöbén, itt a videó, ami megváltoztatja az életünket, elmagyarázni nehéz lenne, ezért mindenki nézze meg, aki szeretne magának tartalmasabb éveket:

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top