Öltözködjünk

Tényleg egészségesebb bugyi nélkül aludni?

Ha eddig eszedbe sem jutott, hogy bugyi nélkül aludj, most olyan bogarat teszünk a füledbe, ami miatt tuti kipróbálod majd!

 Idézd vissza egy pillanatra a gyerekkorod: vettél a pizsama vagy a hálóing alá bugyit? Ugye hogy nem? Valahogy a felnőtté válással elcsúszott a dolog, és még éjszakára sem szabadulunk a fehérnemű kötelezettségétől. Most eláruljuk, miért érdemes estére elköszönnöd a bugyidtól, ha pedig már eddig is meztelenül aludtál, csak megerősítünk a döntésedben.

Tényleg egészségesebb bugyi nélkül aludni?

 Természetesen a testi adottságaid és egyéni kényelmi preferenciáid alapján döntsd el, hogy bugyiban vagy anélkül töltöd-e az éjszakáidat. Az viszont tény, hogy alvás közben jót tesz a tested minden porcikájának, ha hagyod levegőzni. A túl szoros vagy műszálas bugyi viselése elősegítheti a gombásodást, hiszen az izzadság kiváló táptalaja a baktériumoknak.

Ha nagyon nem kényelmes pőrén ágyba bújnod, mindenképpen pamut alsóneműt válassz! Az is jó, ha egy bővebb rövidnadrágban alszol, ami szintén szabadon hagyja levegőhöz jutni a női részeidet.

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top