Öltözködjünk

Nem engedte a tanára, hogy afrikai mintát viseljen – lélegzetelállító ruhával vágott vissza a lány

Az afrikai származású lány tanára nem tartotta jó ötletnek, hogy a lány a szalagavatón csillogtassa meg gyökereit. A lány elképesztően vágott vissza a sértésre!

 Az afrikai származású, amerikai lány, Makalaya Zanders, mindenképpen valami tradicionális, afrikai mintás ruhát tervezett a szalagavatójára. Egyik tanára viszont figyelmeztette, “ez nem igazán olyan ruha, amit jó ötlet viselni a szalagavató bálon”. A lány szerencsére nem hagyta magát!

Nem engedte a tanára, hogy afrikai mintát viseljen - lélegzetelállító ruhával vágott vissza a lány

 A sértő “jó tanács” ellenére olyan káprázatos ruhakölteményben érkezett a bálra, amitől mindenkinek leesett az álla – beleértve a tanárát is. A sellőszabású ruhát tradicionális Ankara-mintával díszítették, és Makalaya még egy lenyűgöző arany övvel és nyakpánttal is kiegészítette a viseletet.

  

Miután a ruhából és a sztoriból netes szenzáció lett, a tanár kénytelen volt bocsánatot kérni, Makalaya pedig így kommentálta az esetet: “A ruhámmal egy álláspontot képviselek. Az afrikai stílus gyönyörű, én pedig büszke vagyok a bőrszínemre és a gyökereimre.”

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top