Öltözködjünk

Ennél a divatcégnél a gyerekek maguknak rajzolhatnak ruhát

A briliáns ötlettel egy kétgyermekes amerikai édesanya, Jaimee Newberry rukkolt elő, miután megvarrta lánya egyik rajzocskáját.

A gyerekrajz ihlette ruhából hatalmas siker lett az iskolában. Olyannyira, hogy néhány nappal később Jaimee lányának szinte összes barátnője, sőt még az évfolyamtársak is azért rágták szüleik fülét, hogy csináljanak nekik ilyen ruhákat. A szülők a nyomásnak engedve felkeresték Jaimee-t, aki ezen felbuzdulva saját céget alapított.

Ennél a divatcégnél a gyerekek maguknak rajzolhatnak ruhát

A Picture This elnevezésű divatcég azóta teljes erőbedobással üzemel. Hogyan működik? Nos, kevés ennél egyszerűbb dolog van. A szülőknek nincs más dolguk, mint felmenni a kis cég weboldalára, választani egy méretet, kinyomtatni a mintát, majd engedni, hogy gyermekük kedve szerint kidekorálja.

Ennél a divatcégnél a gyerekek maguknak rajzolhatnak ruhát

Erről aztán képet készítenek, amit feltöltenek a weboldalra és leadják a rendelést. A ruha ezt követően két hét múlva megérkezik és nem marad más hátra, mint büszkén viselni. Hogy tetszik az ötlet? Írd meg!

Olvass még többet a gyerekruhákról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top