Öltözködjünk

Ez a ronda szandál borította ki az internetet

A fura anyagokból készült, csizmára hajazó szandál a netezők zöme szerint olyan ronda, hogy a viselése ember elleni bűntett. Te mit gondolsz?

A gyógyszandálokat gyártó Teva és a korábban prémes csizmáiról ismert UGG szövetségre lépett, hogy megalkossák a világ legrondább lábbelijét. A gyapjúból, neoprénből és báránybőrből készülő félig csizma félig szandállal sokak szerint az a legnagyobb baj, hogy elképesztően ronda, de az sem utolsó, hogy 300 dollárba kerül.

Ronda szandál borította ki az internetet
Ronda szandál borította ki az internetet

Bár a legtöbb kérdés mégis a praktikummal kapcsolatosan merül fel: jelesül, hogy mikor érdemes felvenni egy ilyen a lábujjakat szabadon hagyó, a lábszár alsó részét fojtogató báránykatlanba záró lábbelit?

Ronda szandál borította ki az internetet

Készült egyébként hagyományosabb, szandálszerűbb fazon is (itt feljebb), de a netezők attól sincsenek elragadtatva. A gyártó szerint ezek a cipők kényelmesek, jól kombinálhatóak és figyelemfelkeltőek – és hát annyi biztos, hogy az utóbbival senki nem tud vitatkozni.

Te felvennél egy ilyen szandált?

DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top