Öltözködjünk

Így öltözz ősszel is nőiesen!

Attól, hogy itt a hűvösebb idő, még nem kell folyton nadrágban járni. Az őszi egyberuhák vastag harisnyával kombinálva igazán mutatósak és csinosak. Íme, három példa erre!

Fekete és barna

Így öltözz ősszel is nőiesen!
Ruha: 8900 forint, dzseki: 8900 forint, táska: 11 900 forint, harisnya: 1000 forint, bokacsizma: 5500 forint
Lelőhely: AsiaCenter

A barna és a fekete kombinációja elegánssá, a bőr, illetve bőrszerű textúrák különféle verziói pedig változatossá teszik ezt az összeállítást. A ruha rojtokkal díszített ujja kellőképpen látványos ahhoz, hogy a szett további feltűnő díszítéseket és elemeket már ne igényeljen, ezért választottunk hozzá fekete harisnyát és szintén fekete, letisztult vonalú, hátul fűzős bokacsizmát. A táska színe viszont a ruháéval kacsint össze.

Kényelmesen

Ruha: 4500 forint, kabát: 12 000 forint, táska: 6900 forint harisnya: 2000 forint, bokacsizma: 10 000 forint Lelőhely: AsiaCenter

Ez a mustárszínű, csomózott ruha igazi őszi alapdarab, melyet egy színes vagy épp mintás harisnyával dobhatsz fel. Az éktalpú, szőrmés csizma kényelmes és nagyon meleg, így fázós lábúaknak különösen ajánljuk. Arra az esetre pedig, ha nem tudsz dönteni a bőrdzseki és a szövetkabát között, ez a kabát a lehető legtökéletesebb megoldás, hiszen gyakorlatilag kettő az egyben.

Rétegesen

Ruha: 5500 forint, kardigán: 5500 forint, táska: 10 900 forint harisnya: 1000 forint, cipő: 27 900 forint Lelőhely: AsiaCenter

 A pirosat világos és sötét árnyalatokkal egyaránt érdemes kombinálni, akár ugyanazon a szetten belül is. A piros ruha és a csíkos poncsókardigán tökéletesen passzol egymáshoz, és az ősz után a téli hónapokba is elkísérhet majd, egy kabáttal kiegészítve.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top