Öltözködjünk

10 gyerek divatblogger, aki meghódította az Instagramot

A gyerek divatbloggerek sikeréhez a stílusosságon felül nyilván a cukiságuk is hozzájárul. De lássuk be, vannak pillanatok, amikor azért a szülők kicsit túllőnek a célon, és minifelnőttet csinálnak a gyerekeikből. Hogy kinél hol a határ, azt mindenki döntse el maga. Bemutatunk most 10 gyerkőcöt, akinek nagyon sikeres divatblogja van.

1. ewkak

156 000 követő

Nem terveztem sorrendbe állítani a kedvenc külföldi gyerek divatblogjaimat, de mégis első helyre került ewkak, aki nálam évek óta a favorit. Nincs olyan nap, hogy ne nézném meg a kanadai kislány oldalát. Michelle hatéves. Az édesanyja vezeti a blogját, de mellette biztosan profi stáb is áll, mert minden egyes fotója tökéletes. Úgy tűnik, bájos kis arcához és szép szőke hajához bármilyen szett jól áll. Azért különösen szeretem, hogy a frizurái is nagyon ötletadóak.

2. fashion_laerta

250 000 követő

Az albán származású kislány jelenleg Londonban él. Divatblogját szintén az anyukája vezeti. Számos neves divatmárka kérte már fel, hogy reklámozza ruháját, de nem is csodálkozom ezen, hiszen extra szettjei mindig nagyon vagányul sikerülnek. Különösen nagy hangsúlyt fektetnek a kiegészítőkre. És tényleg nem is rossz ötlet, a basic szetteket is mennyire jól feldobja egy menő szőrmekucsma, baseballsapka, vagy éppen egy aranyos napszemüveg.

3. pixie curtis

112 000 követő

Amikor először Pixie Curtis oldalára tévedtem, nem is értettem, hogy miért rajonganak érte ilyen sokan. Aztán ahogy elkezdtem követni, egyre jobban megkedveltem, mert a huncutkodása magával ragadott. A legtöbb fotón mosolyog, és pillanatok alatt átjön a jófejsége. Mindemellett szuperül öltözteti az anyukája, és a menedzselésében is nagyon ügyes. Pixie’s Bows névvel nemrég elindította lánya márkáját. Így már mi is vásárolhatunk nevével fémjelzett hajcsatokat és masnikat.

4. minifashionaddicts

12 600 követő

Jaydin és Kaiya ikrek San Franciscóból. Az iskolás lányok puszta jelenléte már feltűnést kelt, hiszen külön-külön is nagyon szépek, hát még így, hogy kettő van belőlük. Tetszik, hogy többféle stílust képviselnek. A térdzoknis sportostól a selyemruhás elegánsig rengeteg szettvariációt láthatunk tőlük. Csak halkan jegyzem meg, néha még én is felvenném azokat a ruhákat, amikbe ők bújnak egy-egy fotózás kedvéért.

5. leministyle

30 500 követő

A kaliforniai Jasey és Phoebe gyönyörű mamájának blogja tökéletes inspiráció számomra, és azoknak az édesanyáknak is az lehet, akiknek szintén egy kisfiuk és egy kislányuk van. Ugyanis mindkét gyermekét nagyon jól öltözteti a mama, és mindegyikről posztol képeket. Imádom, amikor a kicsi és a nagy összeöltözik, szettjük ilyenkor abszolút harmonizál. A testvéri szeretet pedig, ami süt a képről, egyszerűen imádni való. Jó minden egyes nap rájuk nézni függetlenül attól, hogy épp egy bőrnaci van rajtuk menő bakanccsal, vagy tüllszoknya és nyakkendő.

6. maseandme_

6118 követő

A többiekéhez képest a kis cuki Mason divatblogja még nem annyira ismert, de én jókat mosolygok rajta. Alig lehet 3-4 éves, mégis látszik, mennyire komolyan veszi a feladatot. A cipőmániás mamik bizonyára rajongani fognak érte, mert a kis bloggernek már most tízszer annyi sportcipője lehet, mint nekünk. Anyukája sokszor ad rá monokróm stílusú ruhát, a feketét-fehérrel kombinálja, és vidám feliratos pólókkal üzen a nagyvilágnak, hogy ő bizony nagyon “cool”.

7. natalieamora_love

138 000 követő

Natalie igazi gyerek stílusikon lett az elmúlt időszakban. Én furcsállom, hogy a mamája mini felnőttet varázsol belőle, mindenesetre sokan szeretik az ízlésvilágát. Az aranyosabb szettjeiből én is szoktam ihletet meríteni, például a múltkori posztja után merült fel bennem, hogy be kellene szereznem a lányomnak is egy hasonlóan jó, meleg és szép kötött poncsót. Egy dolgot tartok nála erős túlzásnak – a korához kicsit sem illő csücsörítést.

8. gavinduh

199 000 követő

Az ovis kisfiú bőrdzsekis fotóival lopta be magát a szívembe. Olyan vérprofin pózol, ahogy a nagy modellek sem tudnak. A frizurája néha nekem már sok, viszont kaptam tőle ötleteket arra, hogy kevesebb ruhából is hogyan öltöztessem változatosabban a kisfiamat.

9. stylebymax

20 400 követő

Az 5 éves kanadai kisfiú talán akkor lett ennyire népszerű, amikor ewkakkal közösen kezdett fotókat megosztani. Persze alapból nagyon cuki, helyes gyerek, édesanyjának pedig baromi jó ízlése van, de a legtöbb lájkot azok a fotói kapják, amelyiken Michellel pózol. Divatmagazinok és gyerekruhamárkák kapkodnak a két kis barátért. Max szettjeiben egyébként az a jó, hogy sokszor láthatunk tőle abszolút hétköznapi megoldásokat. Ötleteket arra, hogy a farmer-póló kombót például egy színes sállal hogyan dobjunk fel, vagy hogy egy kisfiúnak igenis a kéken és szürkén kívül jól állhat a piros és sárga szín is.

10. jetaimekyan

16 900 követő

Az amerikai mami két csemetéjéről posztol az Instagramon. Az ő oldala inkább lifestyle blog, de minden egyes fotón látszik, hogy szépen és igényesen vannak öltöztetve a gyerekek, nem feltétlenül méregdrága ruhákból válogatva. Minimalista stílusuk igazán szerethető, könnyedén vehetünk tőlük inspirációt, ha épp kisgyerekünk gardróbját szeretnénk feltölteni. Kedvenceim a kézzel készített bőr mokaszinos összeállításaik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top