Öltözködjünk

Provokatív és bevállalós – ilyen a 2017-es szemüvegdivat

Nos, igen. Bátornak és bevállalósnak is kell lenned, ha a legdivatosabb szemüvegkeretek közül választasz magadnak 2017-ben. A választék ugyanakkor olyan széles, hogy ha mégis a visszafogottabb stílust kedvelnéd, akkor sem kell lemondanod a szemüvegekről. Csillogás, ragyogás, virágok – ez mind-mind jellemzi a legújabb divatot.

Provokatív, merész, szemtelen és sokféle talán ezekkel a jelzőkkel illethetjük a leginkább a 2017-es szemüvegdivatot. Sötét és világos, visszafogott és bevállalós, kisebb és óriási mind megtalálható a legújabb szemüvegkeretek között.

Galériánkban megmutatjuk a trendi formákat és színeket. Találsz virágosat ez 2017-ben mindent visz vagy széles, fekete szemüvegkeretet, amely jövőre is rendkívül divatos. És hogy a választék mennyire széles: a keret nélküli változatokkal is csilloghatsz. Mert ha valami egyáltalán nem jellemző a jövő évi szemüvegdivatra, akkor az a fénytelen, fakó, pasztell vagy matt színezés. Csillogás, ragyogás, ámulatba ejtő apró kövek. Hogy miről is beszélünk pontosan? Nézd meg a legszebb szemüvegek fotóit.

Válogathatsz a vagány és meglehetősen feltűnő formák, de a visszafogottan elegáns szemüvegkeretek között is. Melyik a legbejövősebb?

Változatos és csillogó 2017 szemüvegdivatja

Megnézem
Összes kép (1)

Olvass még szemüvegekről az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top