Öltözködjünk

Ezért a pizsamáért őrülnek meg Japánban

A pihepuha japán kezeslábas állítólag teljesen tönkreteszi a produktivitásod, ugyanis annyira kényelmes, hogy semmit nem akarsz majd csinálni benne a pihenésen kívül.

A japánoknak megint sikerült előrukkolniuk valami furával, amit valószínűleg csak ők értenek meg teljesen. A nem mindennapi japán kezeslábas olyan otthoni viselet vagy pizsama, ami állítólag úgy ölel körül, mint egy meleg, tevékenységgyilkos paplan, hogy a bebábozódott döglődésen kívül semmi máshoz ne legyen kedved.

Ezért a pizsamáért őrülnek meg Japánban 

A Bibi Lab különleges kreációja pihepuha anyagból készült, jól megtartja a hőt, ezért egészen az ujjaid végéig átmelegít – de tényleg, még az ujjakat fedő, felhúzható kesztyűrész, mamusz és gallér is van rajta. Állítólag egész Japán odavan a fura ruhadarabokért, amiket férfiak és nők egyaránt viselhetnek, igaz, nehéz elképzelni, hogy az ember nem sül meg és kezd el hiperventillálni, ha egész nap egy ilyenben van.

Ezért a pizsamáért őrülnek meg Japánban 

És ha ez az egész már nem lenne eleve elég bizarr (pedig az), a cég szívélyesen felajánlja a pizsama mellé olyan ikonikus termékeit is, mint az elképesztően ijesztő plüss férj vagy feleség, amit valószínűleg az alábbi, mellékelt ábra szerint érdemes hasznosítani.

Ezért a pizsamáért őrülnek meg Japánban 

Ti akarnátok ilyen pizsamát? Na és plüssférjet?

RocketNews24

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top