Öltözködjünk

Mágneses erővel emel az új csodamelltartó

Egy egyszerű fizikai jelenséget használ ki az új találmány.

Máris forradalmi újdonságként emlegetik azt az új típusú melltartót, mely elsősorban az átlagosnál nagyobb mellbőségű nők életét könnyíti majd meg, méghozzá a szó szoros értelmében.

A pánt nélküli melltartó kosaraiban két további, speciálisan kialakított kosár található, melyek felfüggesztésébe mágneseket építettek ugyanúgy, ahogy a melltartó merevítőibe is. A mágneseket úgy helyezték el, hogy az ellentétes, vagyis egymást taszító pólusaik legyenek egymással szembe, így a mágneses erő megemeli a belső kosarat, ezáltal pedig a melleket is. Ez a “lebegő emelés” nem csupán esztétikusabbá teszi a dekoltázst, de tehermentesíti a vállakat és a hátat is, mindezt ráadásul pántok nélkül.

A mágneses melltartó ebben a hónapban kerül kereskedelmi forgalomba az Egyesült Államokban, illetve a termék honlapjáról online is rendelhető lesz. Az ára 150 dollár, vagyis nagyjából 33 ezer forint lesz.

 

Forrás: kewibra.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top