Öltözködjünk

Ez lesz a legdivatosabb melltartó 2017-ben

Minden idők legnépszerűbb melltartótrendje tér vissza 2017-ben. Már ha egyáltalán kiment valaha a divatból...

Attól kezdve, hogy 1994-ben megjelent a Wonderbra reklámja Eva Herzigovával, a push up melltartók bő másfél évtizeden át letaszíthatatlannak bizonyultak a fehérneműdivat trónjáról. Az elmúlt években azonban a push up-ot egyre inkább kiszorították a kényelmesebb, szivacsok, merevítők nélküli melltartófazonok. Ez lesz a legdivatosabb melltartó 2017-ben

Előretörésüknek pedig az is kedvezett, hogy a felpolcolt melleket kívánó ruhadarabok helyett főleg olyan holmik voltak divatban, melyek simán hordhatók melltartó nélkül vagy akár szivacs nélküli, illetve sportos melltartókkal is. A trend az athleisure irányzatban teljesedett ki leginkább, de kedvezett neki a köldökig dekoltált, ám melltartó nélkül hordható és leginkább kismellűeknek előnyös ruhák divatja csakúgy, mint a háton dekoltált daraboké.

Ez lesz a legdivatosabb melltartó 2017-ben

A szakemberek szerint azonban 2017 a push up visszatérésének éve lesz. Sarah Shotton, az Agent Provocateur kreatív igazgatója szerint a kilencvenes évek divatirányzatai egyre másra térnek vissza (gondoljunk csak a bársonyra vagy épp a choker nyakláncokra – a szerk.), a 90-es évek pedig a push upról szóltak. 

Hozzátette ugyanakkor, hogy a push up megújult változatban tér idén vissza, a balconette melltartókhoz hasonló szabással, kisebb kosárral.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top