Öltözködjünk

5 hasznos tipp online vásárláshoz

Manapság szinte az összes üzlet biztosít online vásárlási lehetőséget, ami vitathatatlanul kényelmesebb, mint lejárni a lábunkat a zsúfolt boltokban. Azért van néhány dolog, amire nem árt odafigyelni.

1. Mindig nézd meg a mérettáblázatot

Hiába tudod a méretedet, simán lehet, hogy egy áruház kicsit eltérőbben számoz. Akkor mész biztosra, ha megnézed a mérettáblázatot, mert ugye annál nincs szomorúbb, mikor a várva várt csomagból nem jó rád semmi.

2. Csinálj listát méreteidről

A lehető legjobb, ha elkezdesz vezetni egy listát, amiben a különböző fazonok és üzletek szerint írod méreteidet. Mekkora kell az egyik üzlet ceruzaszoknyájából és mekkora egy másik bolt tunikájából? Tartsd a telefonodban, így mindig kéznél lesz, ha online vásárolgatnál!

3. Olvass kommenteket

A legtöbb helyen meg lehet nézni a vásárlói tapasztalatokat, sőt vannak, akik még képeket is csatolnak mellé. Ez nagyon sokat elárulhat a szabásokról és anyagokról, olyan dolgokról, amik nem feltétlenül jönnek ki egy fotón.

5 hasznos tipp online vásárláshoz 

4. Nézd meg a visszaküldés feltételeit

Reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra – nincs ez másképp az online vásárlás terén sem. Olvasd el, meddig, mennyiért, mi módon lehet visszaküldeni a nem kívánatos csomagot, nehogy a nyakadon maradjon néhány használhatatlan holmi.

5. Hagyd a kosaradban

Jó taktika lehet, ha nem ész nélkül megveszünk mindent, hanem regisztrálunk az egyes oldalakon, és a kiválasztott termékeket csak berakjuk a kosarunkba. Így szétnézhetünk más helyeken is (hátha találunk olcsóbb és/vagy jobb verziót valamiből), és alaposabban átgondolhatjuk, hogy tényleg szükségünk van-e az adott darabra.

 

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top